Uutiset

Miesten korsetit myyvät Japanissa

Miesten korsetit ovat kohonneet myyntihitiksi Japanissa. Saarivaltion tukevoituvat uroot ovat huomanneet, että myös he voivat piilottaa vatsamakkaroita korsetilla.

Japanin markkinoille saapuivat hiljattain miesten alusvaatemallit, joka pienentävät korsettimaisesti vatsaa tai ”jenkkakahvoja”. Tuotteista tuli nopeasti niin kysyttyjä, että ne myytiin loppuun monesta myymälässä.

– Miehet ovat muuttamassa paljon muotitietoisemmiksi. He alkavat kiinnittää huomiota muotoihinsa ja siluettiinsa aivan naisten tapaan, linjasi Triumph International Japan -firman edustaja.

Nihin Keizai Shimbun -sanomalehti kirjoitti, että moni muukin vaatevalmistaja on tuomassa myyntiin omat miesten korsettinsa.
Korsetit eivät houkuttele ainoastaan Nousevan Auringon Maan ikääntyviä miehiä, vaan jo parikymppiset japsimiehet ostavat niitä.

Perinteisesti hoikat Japanin miehet ovat alkaneet lihoa länsimaiseen tyyliin. Jo liki kolmannes maan 20-60-vuotiasta miehistä on ylipainoisia.

Nonfiguratiivista purukumitaidetta

Amerikkalainen pikkupoika saattaa saada päähänsä melkein mitä tahansa. Detroitissa 12-vuotias veijari länttäsi suustaan purkan suoraan 1,3 miljoonan euron arvoiseen maalaukseen.
Poika oli tullut taidemuseoon koululaisryhmän mukana.

Ilmeisesti teokset eivät tehnet häneen kovin suurta vaikutusta. Kun kohdalle tuli Helen Frankenthalerin abstrakti työ The Bay, poika otti purkan suustaan ja löi sen tauluun.

Purukumi jätti tauluun tahran. Museon henkilökunta tutkii nyt, mitä kemikaaleja kyseinen purukumi mahtaa sisältää. Tutkimusten avulla pyritään löytämään mahdollisimman tehokas yhdistelmä taulun puhdistamiseen.

Purukumipoika viettää tällä erää pakkolomapäiviä koulustaan.

– Hän on vasta 12. En usko pojan ymmärtäneen mitä hän on tekemässä, ennen kuin hän näki ja koki tekonsa seuraukset, pikkupojan koulun johtaja Julie Kildee olettaa.

STT

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic