Uutiset

Mika Walkamo jatkaa PGA:n puheenjohtajana

Ammattilaisgolfjärjestö Suomen PGA valitsi syyskokouksessaan Mika Walkamon jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana. Walkamo on toiminut tehtävässä vuodesta 2008 lähtien.

Walkamo näkee suomalaisessa kilpagolfissa paljon ilonaiheita, ja tuleva vuosi on monella tapaa merkityksellinen Suomen PGA:lle.

– Meillä oli tällä kaudella seitsemän pelaajaa miesten ja naisten Euroopan Tourilla ja toinen mokoma haastajakiertueella. Toivon, että kilpapelaajien nousu kohti maanosan huippua jatkuu myös tulevalla kaudella. Lisäksi golf palaa ensi kesänä olympialaisiin, ja on upeaa nähdä suomalaisgolffareita Riossa, Walkamo sanoo.

– Lisäpotkua olympiavuoteen tuo myös Timo Rauhalan nimeäminen PGA:n päävalmentajaksi. Rauhala on monen suomalaishuipun henkilökohtainen valmentaja, joten hän oli luonnollinen valinta tähän tehtävään, puheenjohtaja jatkaa.

Syyskokouksessa päätettiin myös vahvistaa PGA:n hallitusta kahdella uudella jäsenellä, jotka tuovat hallitukseen markkinointi-, viestintä- ja myyntiosaamista. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Tero Kumpulainen ja Mikael Hästbacka.

Hallituksessa jatkavat Jouko Mikkola, Jyry-Jussi Peltomäki ja Jarkko Raski, kuten myös erovuorossa ollut Heini Haapala. Toinen erovuorossa ollut jäsen, Jan Forssell, sen sijaan päätti luopua hallituspaikasta.

Asiasanat