fbpx
Uutiset

Miksi olen sosiaalidemokraatti?

Olen kuulunut aikoinani skdl:n sosialistisiipeen ja äänestänyt sen jälkeen viime vaaleihin asti vasemmistoliittoa. Nyt minulle on paljastunut kommunistien epäisänmaallisuus. Esimerkiksi intellektuellikirjoittajat jotka olivat itse määritelleet itsensä “älyköiksi”, ovat paljastaneet todelliset “älyttömät” kasvonsa kirjoituksissaan. Esimerkiksi Raul Palmgren, joka oli tuomittu vuonna 1942 vankeuteen sotilaskarkuruudesta ja valtion petoksen suunnittelusta. Tukholmasta vuonna 1945 palatessaan hän oli harmissaan Suomen köyhän kansan puolesta, joka ei osaa iloita voitonpäivänäkään kuten ruotsalaiset.

Suomi oli hävinnyt sodan ja saanut ankarat rauhanehdot maanluovutuksineen ja sotakorvauksineen. Tämä “älykkö” puhui, että kansan pitäisi iloita. Hän ei ole ainoa näin ajatteleva. Heitä oli skdl:ssä valtaosa.

Minä puhuisin maanpetturuudesta ja häpeän suomalaisena työmiehenä, että heidänlaisiaan on ollut Suomessa ja skdl:ssä. Kun kuuluin puolueeseen olin ajamassa työväen asiaa, en Neuvostoliiton ehkä kommunismin.

Olin kuitenkin väärässä leirissä se on nyt myönnettävä.

Työmies
Hämeenlinna

Menot