fbpx
Uutiset

Miksi Saddam teloitettiin

Yleisesti ottaen on parempi, jos jätätte Irakin asiat heidän itsensä ratkaistavaksi. Päätös Saddamin teloittamisesta on meidän oma asiamme. Se toteutettiin laillisesti – vaikkakin liian myöhään – uskomattoman pitkän prosessin jälkeen.

Täällä Suomessa jopa ulkomaalaisiin vihamielisesti tai hyljeksivästi suhtautuvat ovat tuominneet Saddamin teloituksen!?

Teille kaikille voin sanoa, että tuosta meille rakkaasta ja aiemmin niin ihanasta maasta on lähdetty pakoon vain ja ainoastaan Saddamin terrorin ja omaa kansaansa hirvittävällä vauhdilla tuhoavan hirmuhallinnon vuoksi.

Saddamin aikaan oli suuri ilo, jos joku veljistämme tai isistämme pääsi edes lomalle armeijaan mentyään, yleensä he katosivat jäljettömiin Saddamin hullujen ja todella tappiollisten sotaretkien aikana.

Tuhannet ja tuhannet irakilaiset menettivät kaiken – rakkaat sukulaiset ja naapurit – koti- ja luonnoneläimet – kaiken. Saddam tuhosi kaiken. Tappoi raa´asti ja hävitti.

Tuskin kukaan teistä vastustaisi tai ihmettelisi Saddamin teloitusta, mikäli olisitte kokeneet edes murto-osan siitä mitä Irakin kansa juuri tuossa samassa paikassa on joutunut kokemaan.

Tuskin “kauhistelisitte raakalaismaista teloitusratkaisua”, jos teidän sukulaisenne vauvasta vaariin – tai muu sukulainen tai tuttava olisi joutunut niihin kauheuksiin, joita Saddam tuossa teloituspaikassa on toteuttanut.

Teloituspaikka on teille ainoastaan vain “joku mestauspaikka”, mutta meille ei.

Meille paikka on liiankin tuttu. Juuri tuossa paikassa on Saddamin ja hänen lähipiirinsä toimesta suoritettu aivan käsittämättömän kauheita kidutuksia ja perusteettomia teloituksia. Tuhannet ja taas tuhannet ovat siinä joutuneet täysin syyttä karmeuksien kohteeksi.

Tällä palstalla en uskalla enempi yksityiskohtiin mennä, mutta tiedän, että tuossa paikassa muun muassa lyötiin erään elävän mieshenkilön päähän isoja nauloja suuri määrä, revittiin silmät, kieli, hampaat, kynnet ja ties mitä irti – siis elävältä ihmiseltä – ainoana perusteena se, että hän oli uskaltanut olla jostain asiasta eri mieltä kuin Saddam!

Missä silloin oli puolustajamme? Missä oli Yhdysvaltain apu?

Mikä on Irak ja keitä ovat irakilaiset?

Sen mitä te tiedätte tai luulette tietävänne Irakista, sen on julmuudellaan ja alinomaisella sotimisellaan luonut Saddam.

Tuskin tiedätte, että nykyinen Irak on maailman merkittävimpiä tieteen, kulttuurin ja uskomattoman kauniin ja rikkaan luonnon omaava Babylonia. Vaikka tiesittekin tuon, ette ainakaan oikeasti tiedä millainen oli Babylonia kaikkineen. Millaista on ja ollut kaksoisvirran maassa, maassa, joka paratiisiksikin on tiedetty.

Tänä päivänä maailma käyttää Babylonian tieteen saavutuksia menestyäkseen.

Ennen Saddamin tuhokautta Irak oli ihana vapaa ja harras valtio, jossa ihmisellä oli suuri arvo. Nyt ei ole.

Monet valtiot tuolla alueella ovat rakentaneet rahalla ja suunnattomalla mainonnalla nähtävyyksiä ja kohteita, joita te käytte ihailemassa tajuamatta, että niillä ei ole yhteensäkään sitä arvoa, joka on yhdellä ainutlaatuisella historiallisella kohteella Irakin alueella.

Mitä ajattelen nyt?

Ihmettelen sitä, miten ihmiset jaksavat kaivella internetistä Saddamista kertovia hirttokohtauksia?

Samalla innolla ja mielenkiinnolla teidän tulisi suhtautua siihen mitä Saddam teki – tullakseen teloitetuksi!

Saddamin teloittamisessa oli väärin ainoastaan se, että tapahtuma näytettiin maailmalle. Mielestämme siis tuossa tehtiin iso virhe. Tuollaisen sadistin hirttäminen ei ollut näyttämisen arvoista – teloituskuvat vain nostavat kohua ja turhia uusia uhreja tuottavia tunnekuohuja.

Antakaa siis meillekin ihmisoikeus ja itsemääräämisoikeus, oikeus päättää itse omista asioistamme ja suokaa siten edes pieni mahdollisuus turvallisemmalle ja paremmalle tulevaisuudelle rakkaassa kotimaassamme Irakissa.

Irakilainen

Hämeenlinna

Menot