fbpx
Uutiset

"Minä varastin postia"

Yhdysvaltain korkein oikeus ei vapauttanut Shawn Gementeraa rangaistuksesta, jota tuomittu kutsuu häpeälliseksi. Gementera joutuu käyskentelemään sanfranciscolaisen postikonttorin edessä päivän niin sanottuna voileipänä. Miehen yllä on kaksiosainen jättikyltti, jossa lukee “Varastin postia. Tämä on rangaistukseni.”

Gementera jäi neljä vuotta sitten poliisin haaviin varastettuaan kirjeitä useista kaupungin postilaatikoista. Kaksi vuotta sitten hänet tuomittiin kahdeksi kuukaudeksi vankeuteen kaikilla mausteilla.

Ja mausteita on riittänyt. Gementera on joutunut viettämään neljä päivää postitoimistossa kuuntelemassa asiakkaiden valituksia kadonneesta tai varastetusta postista, kirjoittamaan anteeksipyyntöviestejä rötöksensä uhreille ja luennoimaan lukioissa postin varastamisesta.

– Häpeää ja nöyryytystä aiheuttavat rangaistukset eivät ole sopusoinnussa lain hengen kanssa, Gementeran asianajajat perustelivat kylttituomion kumoamista anoessaan.

Korkein oikeus kuitenkin säilytti Gementeran voileipäkäyskentelytuomion voimassa sen kummemmin päätöstään perustelematta.

STT

Kate Moss ei halua enää nähdä poikaystäväänsä

Huippumalli Kate Moss vannoo, ettei hän halua enää nähdä poikaystäväänsä Pete Dohertya, The Sun -bulevardilehti raportoi.

Doherty lähti lätkimään arizonalaisesta sairaalasta oltuaan siellä vasta viikon vieroitushoidossa. Moss oli suostutellut Dohertyn hoitoon, jotta tämä pääsisi eroon huumeriippuvuudestaan.

Doherty, 26, palasi heti hoidosta lähdettyään Eurooppaan ja syöksyi suoraan Lontoon yöelämään. Dohertyn tempaus suututti Mossin, joka on itse hiljan käynyt läpi vieroitushoidon.

STT

Menot