Uutiset

Minna Vuorenpää ?kuudes Erkko Trophyssä

Jaetulta kärkipaikalta viimeiselle kierrokselle lähtenyt Aulangon Golfklubin Minna Vuorenpää jäi lopulta kuudenneksi Helsingin Talissa pelatussa Erkko Trophyssä. Arvostetun kilpailun voitti Hollannin Karlijn Zaanen yhteistuloksella kolme yli parin (71-73-72). Vuorenpään yhteistulos oli +6 (69-73-77).

Kahtena ensimmäisenä kilpailupäivänä Vuorenpään tuloskortista oli löytynyt yhteensä kuusi birdietä ja yksi eagle (kaksi alle parin), mutta lauantaina birdieitä ei kovasta yrityksestä huolimatta tullut. Kaksi tuplabogeytä ja kaksi bogeytä sen sijaan ilmestyivät Vuorenpään korttiin ja kierrostulos oli lopulta 77 lyöntiä.

Vuorenpää oli harmissaan tuplabogeista.

-Tein molemmat tuplabogeyt huonon bunkkerilyönnin seurauksena. Vaikka en tehnyt birdieitä, niin tein paljon hyviä pareja. Pyörivä tuuli teki pari kertaa tepposet mailavalinnoissa, mutta olen ihan tyytyväinen peliini ja ilman tuplia olisin voittanut kilpailun, Vuorenpää analysoi.

Naisten sarjan palkintosijat menivät kaikki ulkomaille. Zaanenin perässä toiseksi golffasi Ruotsin Emma Henriksson (73-73-71) ja Tanskan Jinjira Rasmussen oli kolmas (69-76-72). Henkrikssonin ja Rasmussenin yhteistulos oli +4.

Miesten sarjassa saatiin kolmoisvoitto Suomeen. St. Laurence Golfia edustava suurlupaus Albert Eckhardt oli ykkönen tuloksella -6 (72-67-68). Muut palkintopallisijat menivät Järviseudun Golfseuran Atte Rauhalalle (70-69-69) ja Nurmijärven Golfklubin Miki Kuroselle (66-68-74). (HäSa)