Uutiset

Mitä Etelärannalle kuuluu?

Hämeenlinnan Eteläranta oy:n toimitusjohtaja Leena Kähkönen, millaista vaihetta eletään Etelärannan kehittämisessä juuri nyt?

– Kaava-asiat menevät virkamiesportaassa aika normaalia tapaa eteenpäin, mutta me olemme tehneet Etelärannalle ihan uuden visuaalisen ilmeen. Olemme olleet netissä Hämeenlinnan kaupungin sivujen alla, ehkä vähän huonostikin löydettävissä, mutta 1. lokakuuta meillä aukeaa omat nettisivut, joihin on panostettu aika paljon.

Mitä sivut tulevat sisältämään?

– Sinne tulee ihan kovaa faktaa itse alueesta, mutta aika paljon keskitytään kaupunkikeskustelun herättämiseen. Nähdään mitä maailmalla tapahtuu ja saadaan keskustelua sitäkin kautta.

– Olemme myös Facebookissa, jonka kautta koitamme tavoittaa nuoria ja nuoria aikuisia Etelärannan kohderyhmäksi. Erilaisille ryhmille on myös mietitty keskustelutilaisuuksia, enemmän osallistavaa keskustelua.

Järjestätte tiedotustilaisuuden lokakuun 1. päivänä. Mistä siinä on kysymys?

– Tarkennamme median kanssa kommunikointia. Meitä on vähän ehkä kritisoitu siitä, että olisimme tehneet tätä työtä piilossa ja hiljaisuudessa, vaikka olenkin kuluneen vuoden aikana osallistunut reiluun 30 erilaiseen tilaisuuteen.

– Lokakuun tärkeimpiä asioita ovat visuaalinen ilme ja nettisivut. Nyt toivotaan vuorovaikutusta ihan kaikkien Etelärannasta kiinnostuneiden kanssa ja muuallakin kuin esimerkiksi Hämeen Sanomien mielipidepalstalla. (HäSa)