Uutiset

Mommo ja Mattila kärkeen?PGA:n mestaruuskisoissa

Janne Mommo ja Riku Mattila vastasivat avauskierroksen parhaista suorituksista Linna Golfissa käynnistyneissä ammattilaisgolfjärjestö PGA:n mestaruuskilpailuissa. Kilpailun startteja jouduttiin siirtämään puolella tunnilla eteenpäin aamuisen ukkosmyrskyn johdosta.

-Kenttä imee vettä todella hyvin, mutta nyt aletaan olla äärirajoilla, Linna Golfin toimitusjohtaja Petri Keskitalo tiedotti pelaajille.

68 (-4) lyönnillä Linna Golfin kiertäneet Mommo ja Mattila ovat yhden lyönnin edellä myös hyvän kierroksen pelannutta Järvi-Suomen Golfin Thomas Sundsrtömiä. Hallitseva mestari Toni Karjalainen on avauspäivän jälkeen viidentenä (-1).

Jo pitkään Suomen golfkärkeen kuuluneen Nokia River Golfin Janne Mommon tuloskortti piti sisällään 5 birdietä, yhden bogeyn ja kaksitoista paria.

-Olen kierrokseeni varsin tyytyväinen. Alkukaudesta on tullut samassa kilpailussa pari hyvää kierrosta ja yksi hieman heikompi kierros, joka on sitten pudottanut sijoitusta. Mutta tästä on nyt hyvä jatkaa eteenpäin. Ehdimme juuri pelata kierroksen loppuun ennen ukkosta, kommentoi Mommo ukkosen keskeyttämää kilpailua.

Rauma Golfin Riku Mattila pelasi kuuman kosteassa kelissä hyvää golfia ja tulos 68 tuli samalla kaavalla Mommon kanssa, eli pareja täydensivät 5 birdietä ja yksi bogey.

Linna Golfia edustava Jarkko Soikkeli on ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla viisitoista, tuloksella 73 (+1).


Seniorisarjassa ?ei enää puristeta

Yli 50-vuotiaat PGA:n jäsenet pelaavat seniorisarjassa omaa kilpailuaan. Klubiteeltä pelaavat miehet pelasivat rennolla ilmeellä ja hersyvällä huumorilla, mutta tulostaso oli silti kova. Torstain jälkeen Timo Ervasti pitää ykköspaikkaa tuloksella 72 (par) lyöntiä. Parin lyönnin päässä väijyvät Tapani Saarentola ja Jouni Laine. Linna Golfin golfopettaja Reima Kaija pelasi kotikentällään tuloksen 75 (+3) ja on neljännellä tilalla.

-Oli kiva pelata ja kyllä siellä ensimmäisellä väylällä pientä jännitystä oli havaittavissa, tunnelmoi Kaija kierroksen jälkeen.

Pelit jatkuvat perjantaina klo 8:30 alkaen. Hämeenlinnalaisille golfyleisöllä on nyt hyvä tilaisuus päästä vierestä seuraamaan kotimaan golfkärjen suorituksia ja ottamaan vinkkejä omaan peliinsä. (HäSa)