Uutiset

Monen lajin huippuja…Ritariareenaan

Hämeenlinnan Ritariareenassa sunnuntaina pelattava hyväntekeväisyysottelu saa kaukaloon melkoisen joukon entisiä ja nykyisiä huippu-urheilijoita sekä eri alojen taiteilijoita. HPK all starsin ja tamperelaisen Manchester Broilersin kokoonpanoissa on jääkiekkoilijoiden lisäksi ainakin voimamiehiä, nyrkkeilijöitä ja jalkapalloilijoita.

HPK:n tähdistökokoonpanossa pelaavat muun muassa ex-kerholaiset Tony Virta, Jari Haapamäki, Juha Virtanen, Jarkko Savijoki, Veli-Pekka Laitinen, Pasi Kivilä, Jyrki Louhi, Jukka Laamanen, Risto Korpela, Timo Lehkonen ja Marko Palo. Kerhon paitaan pukeutuvat lisäksi maailman vahvimmat miehet Jouko Ahola ja Janne Virtanen sekä Hämeenlinnan Kisan nyrkkeilysalin kasvatit Edis Tatli ja Jussi Koivula.

Broilersin miehistöön kuuluvat puolestaan muun muassa Risto Jalo, Jyrki Lumme, Toni Mäkiaho, Mika Nieminen, Ville Siren, Mikko Peltola, Jukka Tammi ja Timo Peltomaa. Myös painin olympiahopeamitalisti Marko Asell ja jalkapalloilija Jarkko Wiss nähdään tamperelaisten ketjuissa.

Lastenklinikoiden kummien ja Pentti ”Pikku-Pena” Nyholmin järjestämässä ottelussa esiintyvät lisäksi taitoluistelija Juulia Turkkila ja Hämeenlinnan Taitoluistelijat. Kello 14.30 alkavan tapahtuman musisoinnista vastaavat Jimmy Cola -yhtye, Linda Vink, Nunu Friman, Hanna Sara ja Mikael Gabriel.

Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä Kanta-Hämeen keskussairaalan ja Tampereen sairaaloiden lastenosastoille. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

30.5.2020