Uutiset

Moni tempoi Postin ovia Hämeenlinnassa turhaan

Postin torstainen mielenilmaus sekoitti myös hämeenlinnalaisten elämää. Pääpostin ovella kolkuteltiin turhaan, mutta asiakkaat ottivat yllättävän tiedon vastaan rauhallisesti.

– Tietystihän tämä harmittaa, mutta toivon kaikkea hyvää henkilökunnan pyrkimyksille, totesi laskuasioissa liikkeellä ollut Outi Anttila.

Postipaketteja lähettämään menneen Tiina Pölösen suunnitelmat siirtyivät seuraavaan päivään. Pölösen oli tarkoitus lähettää äidilleen palautettavaksi kirjaston kirjoja, jotka hän oli lainannut kotipaikkansa kirjastosta. Laukkuun jäivät myös postitettavaksi tarkoitetut lahjapaketit.

– Ei kirjoista onneksi sakkoa ehdi kertyä, vaikken niitä tänään postiin saakaan. Myös lahjojen kanssa olen liikkeellä hyvissä ajoin, hymyilee Pölönen.

Postin ennenaikainen sulkeutuminen aiheutti pientä hämminkiä myös konttorin viimeiselle asiakkaalle. Hän joutui kirjoittamaan korttinsa ja liimaamaan postimerkkinsä loppuun Postin pihalla, polkupyörän satulan päällä.

Itellan alueellisen pääluottamusmiehen Erja Hakkolan mukaan mielenilmaus kosketti Kanta-Hämeessä kolmea konttoria ja noin 20:ta työntekijää. (HäSa)