fbpx
Uutiset

Moottoriradan kilpailut

Olen mielenkiinnolla seurannut näitä kirjoitteluita Ahveniston moottoriradan melusta ja kovasti ihmettelen sitä, että ajetaanko siellä näin talvisaikaan myös? Kuinkahan monta kisaa multa on jäänyt sitten näkemättä?

Tosiasia on se, että kyllä sitä melua yritetään hillitä jatkuvasti ja varsin hyvin siinä on onnistuttukin.

Ahvenistoa on tarkoitus kehittää ja todella toivon, että Pertti Kurki-Suonio siinä onnistuu.

Hämeenlinnan kaupunki ja kaupunkilaiset eivät välttämättä edes tajua, kuinka suuresta tapahtumasta on kysymys jos radalla ajetaan DTM- tai WTCC-kilpailut.

Jos ajetaan DTM-kisaa niin lähetykset tulevat suorana lähetyksenä ympäri Eurooppaa ja Suomessa sarjaa voi katsoa Canal+ -kanavilta Matti Kyllösen selostamina. WTCC-sarja näkyy taasen Eurosport-kanavilta suorina lähetyksinä ympäri maailmaa ja katsojia voi olla kymmeniä miljoonia.

Hämeenlinnalla on elämänsä tilaisuus tulla Suomen Monacoksi ja sitä tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä. Jyväskylällä on Neste-ralli ja Hämeenlinnalla voi olla rata-autoilun todellinen suurtapahtuma.

Melusta valittajien ei kannata mielestäni huolestua. koska melun vähentämisen eteen tehdään jakuvasti töitä, mutta täysin äänettömiä ei kilpa-autot toki koskaan ole. Itse olen hankkeen takana sataprosenttisesti!

Petri Leskinen

Hämeenlinna

Menot