Uutiset

Morsian ajautui hääpaniikkiin

Pari päivää ennen häitään kadonnut morsian löytyi hyväkuntoisena yli 2 000 kilometrin päässä hääpaikasta.
Jennifer Wilbanks, 32, väitti ensin joutuneensa kidnapatuksi juoksulenkillään. Sen jälkeen hänet oli kuljetettu Georgiasta Uuteen-Meksikoon ja päästetty vapaaksi.

Poliisien mielestä Jenniferin tarina oli sen verran outo, että he päättivät kysellä ihmisryöstön uhrilta tapahtumasta vielä vähän tarkemmin. Wilbanksin kertomus muuttui äkkiä. Hän myönsi pelänneensä häitä niin paljon, että hyppäsi hääpäivän aamuna Georgiassa bussiin ja ja huristeli tiehensä.

Wilbanksin ja John Masonin piti saada toisensa 500 silmäparin edessä lauantaina.

– Jennifer voi oikein hyvin, ja me olemme kaikki siitä kiitollisia, iloitsee pastori Alan Jones, joka on sekä morsiamen että sulhasen yhteinen ystävä.

– Mutta Jennifer tarvitsee nyt apua, pastori olettaa ja
muistuttaa, että sulho-Mason on antanut melkein-puolisolleen anteeksi.

Poliisin anteeksiannosta ei vielä ole varmuutta. Virkavalta miettii, olivatko Wilbanksin poliiseille syöttämät, kaikkea muuta kuin totuutta edustaneet tarinat täysin laillista tavaraa.

STT

Miss Jumbo Queen -kisa on heviä kamaa

Huippumallien ja laihdutuskuurien kulta-aikana ajatus vähän painavampien naisten missikisasta ei heti tunnu menestyskelpoiselta idealta. Thaimaassa Miss Jumbo Queen -kilpailua kuitenkin pidetään erittäin onnistuneena pakettina.

Joka vuosi järjestettävän Jumbo-kuningatar-kauneuskilpailun avulla kerätään rahaa Thaimaan elefanttien hyvinvoinnin edistämiseen. Kilpailijoiden minimipaino on 80 kiloa. Sillä järjestäjät haluavat osoittaa, että ”suuri on kaunista”, kuten se on norsujenkin tapauksessa.

Tänä vuonna 24 naista osallistui Samphranin eläintarhassa järjestettyyn kilpailuun.

– Haluan osoittaa kaikille, että lihava ihminen voi olla yhtä lahjakas ja kaunis kuin muutkin, julisti kilpailun voittaja Tarnrarin Chansawang, jolla on painoa 110 kiloa.

Tarnrarin, 18, on bangkokilainen liiketalouden opiskelija, joka toisena työnään soittaa tuubaa. Chansawang nappasi kisasta palkinnoiksi muun muassa – totta kai – jättiläiskokoisen pystin ja vähän rahaakin.

Tuomaristoa kiinnostivat Jumbo Queen -kisan osallistujissa yleinen lahjakkuus, tanssitaito ja perinteiset missikisan arvot, joita kilpailijat esittelivät sangen vähäpukeisina.

Myös painavin kilpailija palkittiin. Voiton otti Thanchanok Mekkeaw, jonka pompatessa vaakaan viisari värähtää osoittamaan lukemaa 180.

STT