Uutiset

Morsian pukeutui muistiin

Häät Sisiliassa lähestyivät hyvää vauhtia, mutta italialainen pariskunta päätti edelleen kieltäytyä esiaviollisesta seksistä. Olisipahan sitten hääyönä ihmeteltävää oikein roppakaupalla.
Ja ihmeteltävää toden totta riittikin, varsinkin morsiamella.

Varsin pian tuli nimittäin selväksi, että tuore aviomies on impotentti. Esiaviollisen seksin lisäksi myös avioseksi oli näin kaksikolle silkka mahdottomuus.

Rouva Cristina S. haki eroa ja vaati korvauksia. Rouva väitti miehensä luvanneen hänelle perheen ja varastaneen hänen seksuaalisuutensa.

Pari alempaa oikeusastetta katsoi Cristina S:n vaatimusten olevan kohtuuttomia, mutta ylempi oikeus päätti hänen olevan oikeutettu korvauksiin.

– Häneltä vietiin hänen perusoikeutensa saada perhe, olla äiti sekä olla nainen ja vaimo, tuomioistuin perusteli päätöstään.

Korvaussumman määrittelee sisilialainen oikeusistuin. Onneton pariskunta kun vihittiin juuri Sisiliassa.

STT

American Beauty hakee avioeroa

Muun muassa elokuvassa American Beauty esiintynyt näyttelijä Mena Suvari hake avioeroa miehestään Robert Brinkmanista. Suvari luonnehtii eron syiksi ylipääsemättömiä ristiriitoja, joita viiden avioliittovuoden aikana on esiintynyt.

American Beauty -filmissä Mena Suvari näytteli teiniviettelijätärtä, josta tuli hänen parhaan ystävänsä isälle pakkomiehelle. Mena Suvarilla on ikää 26 vuotta, myös elokuva-alalla työskentelevällä Robert Brinkmanilla 43 vuotta.

STT

Karate-cowboy siirtyi mekkoihin ja leipomiseen

Uusiseelantilainen Ernest Quor, 68, ei ole onnellinen ihminen. Ernest vaatii maansa hallitusta kustantamaan hänelle leikkauksen, joka muuttaisi ex-cowboyn ja armottoman lammaspaimenen naiseksi.

Ernest Quor on saanut hormonihoitoa kaksi vuotta. Sinä aikana hän on alkanut kutsua itseään Annabell Victoriaksi. Samalla ylimiehekkäät karjapaimenen tamineet ovat vaihtuneet somiin mekkoihin ja kolttuihin.

Eräs asia Annabellia kuitenkin kismittää.

– Olen aina vihannut noita juttuja, jotka minulla roikkuvat tuolla alhaalla. Haluan päästä niistä eroon, kertoo Annabell, jolla on pituutta kunnioitettavat 188 senttiä.

Annabellin vaimo ja pariskunnan kolmen lapsen äiti Margaret ei pidä tilannetta mitenkään ihmeellisenä.

– Minä olen jo ehtinyt tottumaan tähän, Margaret kuittaa.

Vaikka hallitus on luvannut kustantaa kansalaisille tietyn määrän sukupuolenvaihdosleikkauksia vuosittain, Annabell pelkää, että hänen leikkaustaan valtio ei tule kustantamaan. Annabell kun kuitenkin on jo 68-vuotias.

– Mutta minulla on oikeus leikkaukseen. Ja minä todellakin haluan sen, kiteyttää karaten huipputaitajanakin nuoruudessaan kunnostautunut Annabell, joka sittemmin on vaihtanut karaten leipomiseen ja runojen kirjoittamiseen.

STT

Sharon Stone adoptoi toisen lapsen

Filmitähti Sharon Stone näyttää hyvää esimerkkiä pinnallisten Hollywood-starojen joukossa. Stone ilmoitti adoptoineensa toisen lapsen.

Stone, 47, adoptoi nyt lapsen, joka syntyi Texasissa viime lauantaina. Vauva sai nimen Laird Vonne Stone.

Lardin niin ikään Texasista adoptoitu isoveli Roan on nyt nelivuotias.

Sharon Stone palaa piakkoin suurimpaan menestysrooliinsa. Hän filmaa jatko-osan vuoden 1992 megatrillerille Basic Instinctille.

STT

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic