Uutiset

MS Parma hallitsi viestejä

MS Parman miehet ja naiset hallitsivat parhaiten FinnSpring-suunnistusviestin Sauvossa. Miesten voitto neljän osuuden kisassa tuli runsaan puolentoista minuutin erolla Rajamäen Rykmenttiin. Seuran naiset olivat kolmella osuudella 38 sekuntia oululaista SK Pohjantähteä edellä.

Miesten avauksesta Parma tuli yhdeksäntenä, mutta nousi kärkeen jo toisella osuudella. Parhaimmillaan johto oli ankkuriosuuden alkaessa 3,5 minuuttia. Ankkurina ollut Juri Tambasau joutui hieman antamaan periksi, mutta pysyi silti ykkösenä. Rajamäen Rykmentti lähti maastoon kolmantena ja se sijoituksista väliajoissa ei saatu tietoa. Kakkosena seura kuitenkin maaliaukealle ilmestyi lähes puolitoista minuuttia ennen kisan kolmosta Paimion Rastia.

Naisten Parma johti kahden osuuden jälkeen parilla minuutilla. Pohjantähden Sofia Haajanen nousi uhkaamaan, mutta Maija Sianoja toi Parman kuitenkin kärjessä maaliin. Kärkikaksikko oli ylivoimainen, sillä kolmanneksi tullut Angelniemen Ankkuri jäi yli kuuden minuutin päähän.

Kanta-Hämeeseen voitot suunnistivat H/D12:ssa Hämeenlinnan Suunnistajat kolmikolla Outi Haikama, Essi Metsälä ja Heta Virtanen. Valkeakosken Haka oli kolmas ja HlS II seitsemäs.LHR oli nuorimpien tukireittiviestissä nopein joukkueella Niilo Syrjälä, Siiri Julkunen ja Elmeri Syrjälä. Kalvolan Keihään joukkueet olivat viides ja seitsemäs. Muissa sarjoissa Lammin Säkiä oli H21AL:n viides ja HlS H120:n kuudes.

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic