fbpx
Uutiset

Muovipussipäinen ryöstäjä kävi siivoojan kimppuun

Marketin siivooja koki kauhun hetkiä Parolassa, kun silmänrei’illä varustetun muovipussin naamioksi päähänsä vetäissyt mies tunkeutui kauppaan maanantai-iltana hieman sulkemisajan jälkeen.

Lastauslaiturin puolelta sisälle murtautunut mies kohtasi siivoojan kaupassa ja otti pienikokoisen naisen kuristusotteeseen vaatien rahaa ja tupakkaa. Mies kuljetteli naista kaupassa esittäen vaatimuksiaan. Nainen kuitenkin pääsi irti miehen otteesta ja juoksi henkilökunnan tiloihin lukittujen ovien taakse turvaan soittamaan poliisille. Tiloissa oli paikalla myös kaksi myyjää.

Paikalle hälytetyt poliisipartiot löysivät miehen pienen etsiskelyn jälkeen vessasta, jonne hän oli lukittautunut juomaan olutta. Mies ei avannut ovea, joten poliisit joutuivat murtamaan vessan lukon. Mies yritti myös vastustaa kiinniottoa.

Poliisin kanssa aiemminkin tekemisiin joutunutta 44-vuotiasta miestä epäillään ryöstöstä ja virkamiehen vastustamista. Miehen hyökkäyksen kohteeksi joutunut siivooja selvisi tilanteesta järkytyksellä ja pienillä fyysisillä vammoilla. (HäSa)

Menot