Uutiset

Musta hetki käänsi pelin KalPalle

Kolme ottelua ja kolme tappiota.

HPK:n avaus naisten SM-sarjassa ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. KalPa oli lauantaina Kuopiossa niukasti parempi. Se jätti Kerhon pisteittä maalein 4–3 (1–0, 3–2, 0–1).

Kerho kompastui 24 sekunnissa toisen erän toisella puoliskolla, kun 1–2-johto kääntyi 24 sekunnissa 4–2-tappioasemaksi. KalPa teki pikatahtiin kolme maalia.

– Kaikki taivaankappaleet olivat siinä meitä vastaan, vaikka otettiin aikalisät sun plus muuta, ihmetteli HPK:n naisten joukkueen valmentaja Jarkko Julkunen.

– Ensimmäisen erän olimme jaloissa, mutta kahta seuraavaa hallitsimme selvästi. Kolmannessa erässäkin meillä paljon paikkoja, mutta tasoitusta ei vaan saatu aikaan. Vastustajan maalivahti Iina Kuusela (35 torjuntaa) torjui loistavasti, valmentaja jatkoi.

Riikka Noronen oli HPK:n tehopelaaja saldollaan 2+1. Hänen ketjukaverinsa Emmi Leinonen teki ja syötti maalin. Hanna Honkonen syötti yhden osuman.

Kerhon maalia vartioinut Maija Hassinen-Sullanmaa oli kiekon tiellä 36 kertaa, mutta ei ollut Julkusen mukaan lauantaina parhaimmillaan.

Kerho jatkaa naisten SM-sarjaa sunnuntaina Oulussa Kärppiä vastaan. (HäSa)

 

Asiasanat