fbpx
Uutiset

Mustapartainen mies, päivää

Yhteen vaalikampanjaan ei mahdu kovin monta teemaa. Kiirekin tulee, kun maalisvaaleissa eduskuntaan tähtäävän ehdokkaan pitää päättää, mistä parin lähikuukauden aikana aikoo puhua.
Tässä muutamia vaalityössä käyttökelpoisia teemoja ja lauseita. Opiskele ulkoa tai leikkaa talteen ja ota mukaan puhujapönttöön!

1. Väestön ikääntymisestä

Väestön ikääntyessä palvelujen saatavuus on kyettävä takaamaan.
Väestön ikääntyessä on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota pienveneiden toimintakuntoon maassamme.

Väestön ikääntyessä on syytä kaikin keinoin varmistua siitä, että maamme omakotialueilla kottaraispöntöt on kiinnitetty puihin huolellisesti ja oikein päin.

Väestön ikääntyessä on välttämätöntä tarvittaessa vaikka ihmisuhrien uhalla huolehtia siitä, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus tarkkailla oravia maamme yleisissä puistoissa.

Väestön ikääntyessä suodatinpussien saatavuuteen ja laatuun maamme kahvinkeittimissä on kiinnitettävä vakavaa huomiota.
Väestön, sanoi mustapartainen mies, ikääntyessä hyvää, hän jatkoi, päivää on syytä toivottaa kaikille, kirvesvartta.

2. Palvelujen tuottamisesta

Palvelujen tuottaminen on ensiarvoisen tärkeää väestön ikääntyessä maassamme.

Palvelujen tuottaminen kustannustehokkaasti edellyttää kottaraispönttöjen kiinnittämistä puihin huolellisesti väestön ikääntyessä maamme omakotialueilla.

Palvelujen kustannustehokas tuottaminen on suodatinpussien saatavuuden ja asianmukaisen käytön edellytys väestön ikääntyessä maassamme.

Palvelujen tuottaminen oraville väestön ikääntyessä maamme yleisissä puistoissa edellyttää mustapartaisten miesten pienveneiden kustannustehokkuutta kaikissa oloissa, päivää.

3. Tuottavuuden kasvusta

Tuottavuuden kasvu on palvelujen kustannustehokkaan tuottamisen edellytys maamme kottaraispönttöjen väestön ikääntyessä.
Tuottavuuden kasvu edellyttää voimakasta panostusta väestön ikääntymiseen palvelujen tuottamiseksi oraville maamme pienveneissä.

Tuottavuuden kasvu, päivää, palvelujen tuottamiseksi maamme kahvinkeittimissä on mustapartaisten suodatinpussien ikääntymisen varmin tae.

4. Hyvinvoinnista

Hyvinvointipalvelujen kustannustehokas tuottaminen merkitsee tulevina vuosina lähes väistämättä väestön ikääntymistä.
Hyvinvointiväestön palvelujen ikääntyminen on maamme oravien kasvun kannalta välttämätön suodatinpussi.

5. Muista teemoista

Autoverot pois kaikilta! Optioherroilta rahat takaisin kansalle! Suomi takaisin suomalaisille, elintasopakolaiset kumiveneellä takaisin Jukujukumaahan! Ja rattijuopot munista hirteen joka sorkka väestön ikääntyessä!

Menot