Uutiset

Myös Steelers puristi voiton

Hämeenlinnan Steelers matkusti Suomen cupin avaukseensa Riihimäelle 2. divisioonan RSS Panthersin vieraaksi ja sai tehdä täyden iltapuhteen voiton eteen. Loppusummerin soidessa taululla olivat lukemat 5–3 (0–1, 2–1, 3–1).

– Kaveri oli valmiina ja me emme, siitä miinus valmennukselle. Kaksi erää pelasimme kauden huonointa peliä ja syvältä haettiin voiton avaimet, mutta hyvän joukkueen merkki on nousta kesken pelin. Tärkeintä oli voitto ja samalla taas opittiin, ettei ketään pidä aliarvioida, totesi Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen.

Steelersin Jarno Mäkinen (1+1) tasoitti toisen erän alkuun ylivoimalla, mutta Panthers pääsi heti kuittaamaan uudelleen johtoaseman 2–1. Janne Ijäksen osumalla päätöserään lähdettiin tasanumeroista.

Julius Aaltosen (2+0) ja Samuli Hirvosen osumilla Steelers vei päätöserän. Syöttöpisteitä saivat Nico Jonaeson, Aleksanteri Ihalainen ja Sami Saarinen.

Suomen cupiin ilmoittautui 106 joukkuetta ja 4. kierrokselle jatkaa kuusitoista. Liigajoukkueet tulevat mukaan 5. kierrokselle ja finaali on ohjelmassa 25. tammikuuta.

– Me panostamme myös cupiin ja sitä silmällä pitäen pelasimme harjoitusotteluissa myös liigajoukkueita vastaan, Järvinen kertoi. (HäSa)

Asiasanat

Menot