fbpx
Uutiset

Naispappeus

Korostan, että seuraava on minun omaa henkilökohtaista näkemystäni riviseurakuntalaisena.

Minusta nämä asiat ovat oppikysymyksiä, eivätkä mitään syntikysymyksiä. Turhaa spekulaatiota koko asia, ehkä miehet, jotka tuntevat joutuneensa alakynteen varustettuna huonolla itsetunnolla käyttävät tätä asiaa hyväkseen muka oikeutetusti.

Jumala on rakkaus!

Olen itse joutunut toipumaan pitkän prosessin jälkeen siitä, kun eräässä seurakunnassa “raamatulla päähän tyypit” hoitivat minua muka tietäen, mikä on minun parastani. Vain Jumala yksin tietää.

Jumala asettaa työhönsä työntekijänsä, eikä väärin toimimalla ole kauaskantoista menestystä, koska Jumala ei varmaankaan voi siunata vääryyttä ja valhetta.

Asettihan jo vanhassa testamentissa Jumala naisiakin tehtäviin.

Lisäksi seurakuntien tulisi kunnioittaa esivaltaa, minusta siitäkin on maininta Raamatussa. Olemme itse valinneet maassamme päättäjät, he ovat säätäneet lait ja asetukset.

On olemassa tasa-arvolaki, mielestäni tätä tulisi kunnioittaa. Jeesus opetti maanpäällä ollessaan rakkautta lähimmäistä kohtaan ja mielestäni, että kaikki ihmiset ovat Jumalan edessä samalla viivalla ja lisäksi mielestäni Hän korosti ylpeyden kuoppaa ja ylimielisyyden tuomaa putoamista.

Olen jostain lukenut, että sairaalloinen vallanhalu ei ole hyväksi ja anteeksi tulisi antaa vaikka kuinka paljon. “Missä on sydämesi, siellä on Jumalasi”, edellinen näkyy jokaisen ihmisen teoissa, puhuahan voi mitä vaan. Lisäksi olen kokenut sen, että kahdella tiellä en voi kulkea.

Sirpale vieläkin

Hausjärvi

Menot