Uutiset

Naista ahdisteltiin Hätilässä

Kotiin kävelemässä olleen naisen kimppuun käytiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä hiukan ennen puolta neljää Hätilän kirkon lähellä Väinöntiellä.

Hätilässä on tapahtunut puolen vuoden sisällä ainakin kaksi vastaavanlaista hyökkäystä. Joulukuun alussa naisen kimppuun käytiin Aulangontiellä ja tammikuussa Anttilankadulla.

Molemmilla kerroilla naiset pääsivät pakenemaan paikalta. Hyökkääjän tuntomerkit olivat samat kuin tässä tuoreimmassakin tapauksessa.

Rimpuilu ja huutaminen auttoivat
Väinöntiellä takaapäin tullut mies tarttui kiinni naiseen ja yritti raahata naista tien sivuun. Nainen kuitenkin rimpuili ja huusi kovaa, jolloin mies irrotti otteensa ja poistui juosten Aulangontien suuntaan.

Miehen tuntomerkit: Pituus noin 180 cm ja ruumiinrakenteeltaan roteva. Mies oli pukeutunut tummanharmaaseen huppariin ja tummiin housuihin.

Vihjeet ja havainnot tekijästä voi soittaa numeroon 07187 37718 tai sähköpostilla rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi

Sibeliuspuiston raiskaus selvittämättä
Hämeenlinnassa tapahtui maaliskuussa kaksi naiseen kohdistunutta ahdistelurikosta.

Maaliskuun 10. päivänä nainen raiskattiin Sibeliuspuistossa
keskellä kaupunkia. Tekijästä ei ole tarkkoja tuntomerkkejä. Tapausta tutkitaan raiskauksena.

Sunnuntaina 21. maaliskuuta puolestaan Parolantiellä mies oli tarttunut naista kiinni kädestä ja potkinut jalkoihin. Miehen tuntomerkit: n. 30-vuotias, 170 – 180 cm pitkä, yllä musta nahkatakki, jossa vetoketju edessä vinottain. Miehen päässä oli tumma pipo. (HäSa)

Päivän lehti

5.6.2020