fbpx
Uutiset

Naisten vaalitorilla asiaa monikulttuurisuuden tilasta

Toimivatko maahanmuuttajille suunnatut palvelut niin hyvin kuin annetaan ymmärtää? Löytävätkö kaikki Hämeen seudulle muuttavat osaamistaan vastaavaa työtä tai sopivan paikan yhteiskunnassa? Miten naisten osaamista tulisi vahvistaa? Miten asioihin voisi ja pitäisi vaikuttaa?

Näitä kysymyksiä käsitellään lauantaina 12. maaliskuuta kello 13-16 Naisten vaalitorin vaalipaneelissa, jossa keskustelijoina ovat Hämeen seudun naiskansanedustajaehdokkaat. Paikkana on Naisten osaamiskeskus vanhan Pukutehtaan tiloissa Aulangontie 1:n 2. kerroksessa.

Keskustelussa ovat mukana Minna Lintonen (sd.), Päivi Sieppi (vihr.), Auli Laine (vihr.), Jaana Paavilainen (kesk.), Sari Rautio (kok.), Sari Niinistö (kok.) ja Lulu Riikonen (kok.). Paneelin puheenjohtajana toimii Sovita Oy:n toimitusjohtaja, pakistanilaistaustainen Saba Ayub-Riipinen.

Vaalitorin yhtenä tavoitteena on saada maahanmuuttajataustaiset Suomen kansalaiset mukaan keskustelemaan politiikasta, tutustumaan kansanedustajaehdokkaisiin ja aktivoitumaan äänestäjinä.

Vaalitori-tapahtuman jälkeen iltaa jatketaan monikulttuurisen ohjelman parissa kello 18.00 saakka. Luvassa on mm. monikulttuurista muotia, maistiaisia eri kulttuurien ruuista, arvontaa ja kiinnostavia puheenvuoroja. (HäSa)

Menot