Uutiset

Nathan Lawson ei jatka HPK:ssa

HPK:n liigayhtiö ja maalivahti Nathn Lawson purkivat tätä kautta koskevan sopimuksensa.

Kanadalaisvahti Lawson tuli HPK:hon Itävallasta. Hämeenlinnassa hänen peliaikansa jäi vähäiseksi. Lawson ei aloittanut maalivahtina HPK:ssa yhtään liigaottelua. Hänen ainoat peliminuuttinsa tulivat tappiollisessa Lukko-ottelussa (36.04).

– Nathan on ammattilainen, joka ei valitettavasti päässyt meillä siihen rooliin, jota hänelle alunperin kaavailtiin, sanoo HPK:n liigayhtiön toimitusjohtaja Antti Toivanen seuran tiedotteessa.

HPK:n maalivateina jatkavat kaikissa Kerhon kauden liigaotteluissa torjuntavastuun ansainnut Emil Larmi, norjalainen Fredrik Grønstrand ja A-nuorten joukkueessa alkukauden pelannut Ukko-Pekka Luukkonen.

– Meillä on nyt nuori, intohimoinen ja taitava maalivahtikolmikko. Haluamme tarjota Larmille, Luukkoselle ja Grønstrandille mahdollisuuden onnistua niin liigassa kuin A-nuorissakin. Toki seuraamme tilannetta ja meillä on mahdollisuus reagoida tarpeen vaatiessa. Tässä vaiheessa jatkamme kuitenkin tällä maalivahtikolmikolla, Toivanen kertoo.

Larmin ja Luukkosen sopimukset HPK:ssa ulottuvat kauden 2019 loppuun saakka. Grønstrandilla on tämän kauden kattava sopimus Kerhon kanssa.

Asiasanat

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic