Uutiset

Neljän maan salibandyturnaus Hämeenlinnassa

Huippusalibandyn ystäville on tarjolla nähtävää loka-marraskuun vaihteessa Elenia-areenassa järjestettävässä miesten ja 21-vuotiaiden maajoukkueiden Euro Floorball Tourin Suomen turnauksessa. Suomen maajoukkueiden lisäksi Hämeenlinnassa nähdään Tshekin, Ruotsin ja Sveitsin joukkueet.

Elenia-areenan turnaus käynnistyy perjantaina 31.10. kello 10 pelattavalla Ruotsin ja Sveitsin 21-vuotiaiden maajoukkueiden kohtaamisella. Miesten ensimmäinen ottelu on vuorossa kello 13, jolloin vastakkain ovat Ruotsi ja Sveitsi.

Suomen joukkue aloittaa pelinsä 31.10. kello 19 vastustajanaan Tshekki. Suomen seuraava vastustaja on Sveitsi, jonka maajoukkue kohtaa lauantaina 1.11. kello 19. Turnaus päättyy Suomen osalta sunnuntaina 2.11. kello 18.30 pelattavaan otteluun Ruotsia vastaan.

Petri Kettusen valmentaman Suomen maajoukkueen kauden päätähtäin on Ruotsissa joulukuussa pelattavat MM-kisat. Kettunen muistuttaa, että Hämeenlinnassa nähdään todennäköisesti jo MM-kisoihin matkaava miehistö.

– Hämeenlinnassa annetaan enää vihoviimeisiä näyttöjä MM-joukkueeseen. Suurimmaksi osaksi kahden vuoden valmistautuminen MM-kisoihin on kuitenkin jo takana, ja nyt keskitytään MM-kisojen tiiviiseen ottelutahtiin. Kolmen huippumaan kohtaaminen on meille tärkeä etappi matkalla MM-kisoihin, Kettunen sanoo.

Euro Floorball Tour alkaa Hämeenlinnan turnauksella. Sarja jatkuu huhtikuussa Ruotsissa ja päättyy marraskuussa Tshekissä. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic