Uutiset

Nicholas palasi jäähalliin kunniavieraana

Nelivuotiasta Nicholasta ei torstaina lainkaan jännittänyt istuutua Hämeenlinnan jäähallin katsomoon, vaikka edellisellä kerralla olikin käydä huonosti.

Nicholas Rönnqvist on se poika, joka sai jääkiekosta täysosuman otsaansa HPK:n edellisessä kotiottelussa marraskuun alussa.

Ilveksen puolustajan siniviivalta ampuma kiekko nousi
suojapleksin yli ja lensi C1-katsomoon, jossa Nicholas istui katsomassa elämänsä ensimmäistä jääkiekko-ottelua.

Tällä kertaa Nicholas perheineen oli jäähallilla HPK:n kutsuvieraana seuraamassa harjoituksia aitiopaikalta.

HPK:ta kannattavalle Nicholakselle ja kerhon lisäksi myös Jokereita kannustavalle isoveli Jeremylle kokemus oli suorastaan mykistävä.

Nopea paraneminen

Nicholaksen silmäkulmassa näkyy vielä jälkiä kahden viikon takaisesta mustelmasta ja otsalla on iso arpi, mutta ne eivät iloisen nelivuotiaan menoa häirinneet, kun harjoitukset veivät pienen jääkiekkofanin kaiken huomion.

– Parantuminen on ollut ihmeellisen nopeaa. Jos aikuinen olisi saanut tuollaisen tällin päähänsä, niin sitä olisi varmaan vieläkin vuoteenomana, äiti Katja-Liisa Rönnqvist hämmästelee.

HPK:n markkinointipäällikkö Hannu Savolainen kertoi vierailleen, että seura vaatii SM-liigaa palauttamaan kiekon katsomoon lyömisen rangaistavaksi teoksi.

– Pelaajille pitäisi saada menemään perille, että hallissa on heidän lisäkseen 4000 muutakin ihmistä.

Iso yllätys

Harjoitusten päätyttyä Nicholakselle oli varattu todellinen yllätys.

HPK:n pukuhuoneessa Jukka-Pekka Laamanen antoi pojalle kaikkien pelaajien nimikirjoituksilla koristellun pelipaidan ja päähänpantavaksi knallin, jonka Laamanen sai hattutempusta epäonnisessa Ilves-ottelussa.

Kun poislähtiessä Nicholas sai vielä mukaansa Kaspars Astashenkon mailan, Ilves-ottelun DVD:llä ja kutsun tulla katsomaan kotipeliä aitiosta, oli pieni HPK-fani yhtä hymyä. (HäSa)

Päivän lehti

26.1.2020