Uutiset

Niklas Hagman Kerhoon loppukaudeksi

Jääkiekkoliigassa neljäntenä pelaava HPK vahvisti rivejään keskiviikkona tekemällä kokeneen laitahyökkääjän Niklas Hagmanin kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen. 37-vuotias Hagman liittyy HPK:n joukkueeseen kuluvan viikon aikana.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen on erittäin iloinen saadessaan kokeneen pelaajan joukkueeseensa.

– Niklas on ehdottomasti kokenut ammattilainen, joka tuo paljon pelillisiä asioita ja myös oman kokemuksensa joukkueeseemme. Olen todella iloinen myös siitä, että hän halusi tulla nimenomaan HPK:hon ja on erittäin motivoitunut pelaamaan Kerhossa, Pennanen kertoi tiedotteessa.

Hagman pelasi alkukauden aikana Oulun Kärpissä 14 ottelua tehoilla 2+4=6, mutta oululaisseura ei jatkanut hyökkääjän sopimusta koeajan jälkeen. Hagman on pelannut liigaa myös HIFK:ssa, Bluesissa ja Ässissä. NHL-urallaan hän pelasi 770 runkosarjaottelua. KHL-sarjaa Hagman pelasi kahden kauden ajan Jokereissa.

HPK kärsii muutamista loukkaantumisista, joista uusimpana Philippe Cornet. Kanadalaishyökkääjä loukkaantui HPK–Ässät-ottelussa viime lauantaina ja on sivussa runkosarjan loppuun asti. Juha Koiviston paluu kaukaloihin siintää kahden viikon päässä ja Julius Valtonen on sivussa vielä kolmisen viikkoa.

Asiasanat

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic