Uutiset

Niklas Hagman Kerhoon loppukaudeksi

Jääkiekkoliigassa neljäntenä pelaava HPK vahvisti rivejään keskiviikkona tekemällä kokeneen laitahyökkääjän Niklas Hagmanin kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen. 37-vuotias Hagman liittyy HPK:n joukkueeseen kuluvan viikon aikana.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen on erittäin iloinen saadessaan kokeneen pelaajan joukkueeseensa.

– Niklas on ehdottomasti kokenut ammattilainen, joka tuo paljon pelillisiä asioita ja myös oman kokemuksensa joukkueeseemme. Olen todella iloinen myös siitä, että hän halusi tulla nimenomaan HPK:hon ja on erittäin motivoitunut pelaamaan Kerhossa, Pennanen kertoi tiedotteessa.

Hagman pelasi alkukauden aikana Oulun Kärpissä 14 ottelua tehoilla 2+4=6, mutta oululaisseura ei jatkanut hyökkääjän sopimusta koeajan jälkeen. Hagman on pelannut liigaa myös HIFK:ssa, Bluesissa ja Ässissä. NHL-urallaan hän pelasi 770 runkosarjaottelua. KHL-sarjaa Hagman pelasi kahden kauden ajan Jokereissa.

HPK kärsii muutamista loukkaantumisista, joista uusimpana Philippe Cornet. Kanadalaishyökkääjä loukkaantui HPK–Ässät-ottelussa viime lauantaina ja on sivussa runkosarjan loppuun asti. Juha Koiviston paluu kaukaloihin siintää kahden viikon päässä ja Julius Valtonen on sivussa vielä kolmisen viikkoa.

Asiasanat

Päivän lehti

21.1.2020