fbpx
Uutiset

Nishikori luottaa Osakaan naisten finaalissa - "Hänellä on mahdollisuus voittaa Serena"

Japanin Kei Nishikori hävisi Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen miesten kaksinpelin välierän Serbian Novak Djokovicille, mutta japanilaisilla riittää yhä jännitettävää tämän vuoden turnauksessa.

Naomi Osaka kohtaa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavassa naisten kaksinpelin loppuottelussa Yhdysvaltojen Serena Williamsin. Nishikori luottaa 20-vuotiaan Osakan mahdollisuuksiin 36-vuotiasta ja kaiken voittanutta Williamsia vastaan.

– Olen varma, että hänellä on mahdollisuus voittaa Serena. Naomi pystyy pysymään hänen mukanaan, Nishikori tuumi välierätappionsa jälkeen.

Osakasta tuli ensimmäinen grand slam -turnauksen naisten kaksinpelin finaaliin yltänyt japanilainen. Osaka ja Nishikori tekivät historiaa siten, että ensimmäistä kertaa japanilaispelaajat nähtiin miesten ja naisten välierissä samassa grand slam -turnauksessa.

Nishikorilta uran toinen grand slam -finaalipaikka jäi haaveeksi, mutta Osaka pääsee taistelemaan naisten mestaruudesta. Otteluun Williamsia vastaan Nishikori ei juuri alkanut neuvomaan Osakaa.

– Naomi on pelannut uskomatonsa tennistä. Olen varma, että finaali on erilainen kuin välierät, mutta toivon hänen pystyvän nauttimaan ja pelaamaan hyvällä tasolla, Nishikori sanoi.

Asiasanat

Menot