Uutiset

Norjalaislehti: HPK hankkii Cornetin Stavangerista

Hämeenlinnan Pallokerho vahvistaa ensi kaudella rivejään kanadalaisella hyökkääjällä Philippe Cornetilla, kertoo norjalainen sanomalehti Stavanger Aftenblad. Suomessa Cornetin siirrosta uutisoi ensimmäisenä verkkolehti Jatkoaika.

Edmonton Oilersin vuoden 2008 viidennen kierroksen varaus pelasi viime kaudella Norjan pääsarjaa Stavangerissa. Runkosarjassa 26-vuotias hyökkääjä teki 33 ottelussa 34 (17+17) pistettä. Miehen pudotuspelitehot 17 ottelussa olivat 6+5=11.

– Kaikki ei ole vielä selvää, mutta on totta että keskustelen heidän kanssaan ja toivon, että pääsemme aika nopeasti yhteisymmärrykseen. Suomen pääsarja on minulle taas yksi pykälä eteenpäin, joten siirto sopisi minulle kyllä hyvin, Cornet sanoi norjalaislehden haastattelussa.

Cornet on pelannut urallaan kaksi NHL-ottelua Edmontonissa. AHL-pelejä Cornetin vyölle on kertynyt 289 tehoilla 68+76=144.

HPK:n maalivahdiksi on huhuttu viime kaudella Itävallan pääsarjaa Wien Capitalsissa pelannut kanadalainen Nathan Lawson. Myös nuorten maailmanmestarijoukkueen kolmosmaalivahdin, Heinolan Peliittojen Emil Larmin, nimi on liitetty hämeenlinnalaisseuraan. Toripuheiden mukaan HPK on hankkinut joukkueeseensa myös SM-pronssijoukkueesta Oulun Kärpistä hyökkääjä Juho Keräsen, Mestis-mestari Jukureista Oula Palveen ja sarjan pudotuspelien tärkeimmäksi pelaajaksi valitun puolustajan Teemu Suhosen ja Rauman Lukon ex-kerholaisen Janne Lahden. Myös Jokereiden KHL-joukkueen HPK-kasvatin Niko Kapasen paluusta Kerhon pelipaitaan on huhuttu paljon. Antti Pennasen valmennustiimiin kuuluvat Hämeen Sanomien tietojen mukaan hänelle Mikkelistä tutut miehet Timo Turunen ja maalivahtivalmentaja Juha Lehtola.

HPK julkistaa uuden valmennuksensa ja joukkueensa ensi perjantaina.

 

25.4.2016: Uutisesta korjattu lähde, Stavanger Aftenblad,

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic