Uutiset

Norjan lavaseksimies iski jälleen

Pariskunta, joka heinäkuussa herätti Norjassa huomiota harrastamalla seksiä rockkonsertin esiintymislavalla, iski jälleen. Tai ainakin parivaljakon miespuolinen hahmo Tommy Hol Ellingsen iski jälleen.

Pariskunta joutui oikeuden eteen heinäkuun kolttosistaan, kun heille kummallekin silloin lätkäistyt 1 200 euron sakot olivat jäänet maksamatta. Tommy Hol Ellingsen kunnioitti Kristiansandissa toimivaa oikeusistuinta kiskaisemalla housunsa kinttuun kesken kaiken.

– Oho, minullahan on housut kintuissa, Ellingsen sen jälkeen totesi luontevasti aivan kuin kaikki eivät olisi nähneet että näin todellakin on.

Tommy Hol Ellingsen, 28, ja partnerinsa Petra Lena Johansson, 22, kuuluvat ympäristönsuojeluun paneutuvaan järjestöön. He ilmoittivat oikeudessa kesäisen lavaseksinsä olleen hätähuuto maailman sademetsien suojelemisen puolesta.

STT-Reuters

Diana Rossilla poikkeuksellisen hyvä syy olla levyttämättä

Selvää jälkeä 1960-luvun ja myöhemmilläkin hittilistoilla tehneeltä Diana Rossilta tivataan jatkuvasti sitä, että minkä ihmeen takia hän pysyy pois levytysstudioista.

Viimeksi Rossille esitettiin tämä kysymys Access Hollywood -tv-show’ssa. Diana Rossilla on kuitenkin poikkeuksellisen hyvä syy olla menemättä studioon.

– Minulla ei ole levytyssopimusta, laulajalegenda vastasi kuin kyseessä olisi maailman luonnollisin asia.

– Ei ole mitään järkeä tehdä levyä, kun ei voi tietää miten se jaellaan ja mainostetaanko sitä ylipäänsä ollenkaan, Diana Ross vielä lisäsi.

STT-Reuters

Päivän lehti

31.3.2020