fbpx
Uutiset

Novikov otti toisen voittonsa

Hiidenkiertäjien Leonid Novikov otti toisen voittonsa FIN5-suunnistusviikolla. Kamppailu viikon voitosta käytäneen hänen ja Turun Metsänkävijöiden Edgars Bertuksin välillä.

Paimion Rastin Frederic Tranchand epäonnistui perjantainahäviten kahden sekunnin välein olleelle kärkikaksikolle lähes kuusi minuuttia, mutta kun lopputuloksiin lasketaan vain neljä parasta kisaa on hänelläkin vielä hyvät mahdollisuudet voittoon.

Naisten voitosta ei liene epäselvyyttä, sillä Pohjantähden Marika Teini otti eilen taas voiton lähes 2,5 minuutin erolla Paimion Rastin Inga Dambeen. Kolmas oli Pohjantähden Marttiina Joensuu.

Nuorten valiosarjoissa Ville Laakso oli H18E:n kolmas ja on hyvissä asemissa takaa-ajokisassa. Kalvolan Keihään Viljo Oripelto oli H20E:n toinen. H35A:ssa Hakan Timo Saarinen jatkoi voittokulkuaan ja HlS:n Miika Korppi kakkossijojaan. H60A:ssa HauSin Jukka-Pekka Rantio oli nyt kolmas. TurSan Esko Salminen jäi ensimmäisen kerran kakkoseksi kahdeksan sekunnin tappiolla voittajalle, mutta ei hänellekään ole uhkaa kokonaiskisassa.

Tarmon Reija Haikama oli D35B:n paras ja Aatu Haikama H8RR:n kakkonen. KalKen Netta Leppänen voitti sarjan D13A. ja Reetta Leinamo oli D16A:ssa toinen. HäSa

Asiasanat

Menot