Uutiset

Nuoret ja maahanmuuttajat tapetilla

Ohjausta ammattiin -hankkeen (ESR) loppuseminaari järjestetään Verkatehtaalla Hämeenlinnassa keskiviikkona 16. maaliskuuta kello 12-16.

Vierailijana on professori Arto Kallioniemi Helsingin yliopistolta. Hän puhuu eettisistä kysymyksistä monikulttuuristuvassa maailmassa.

Ohjelmaan sisältyy myös paneelikeskustelu aiheesta Miten edistää nuorten ja maahanmuuttajien työllistymistä? Paneelissa mukana ovat professori Arto Kallioniemi, koulutusjohtaja Timo Sinivuori, kaupunginvaltuutettu, lähihoitaja Ranjith Kumar Prabhakaran (sd.), työvoimaneuvoja Davorka Komsi, maahanmuuttoasiantuntija Jari Kekki ja toimialajohtaja Pirkko Ruuskanen-Parrukoski.

Ohjausta ammattiin -hankkeen varrella kertyneitä hyviä käytäntöjä esittelevät projektipäällikkö Kaarin Allenius ja projektityöntekijä Anna Seppälä.

Tilaisuuden avaa aikuiskoulutusjohtaja Arto Ruhala ja juontaa kirjailija-toimittaja Roman Schatz. Seminaari järjestetään osana Rasismin vastaista maaliskuuta 2011.

Ilmoittautumiset 9.3. mennessä projektisihteeri Iiris Kurviselle sähköpostitse iiris.kurvinen@kktavastia.fi. Tilaisuus on maksuton. (HäSa)

Päivän lehti

23.11.2020

Fingerpori

comic