Uutiset

Nuoret ottelijat päättävät SM-kisaputken

Elokuun SM-kisaputki päättyy yleisurheilussa ensi viikonloppuna, kun nuoret moniottelijat (14-22v.) kokoontuvat Oulun Raatin kentälle ja Iin keskusurheilukentälle taistelemaan suomenmestaruuksista.

Kolmen päivän aikana mestaruudet ratkotaan kymmenessä sarjassa. Kantahämäläiset ovat lähdössä jälleen hyvällä edustuksella SM-areenoille.

Viikonlopun avaavat Hämeenlinnan Tarmon Nea Hyvärinen ja Hausjärven Urheilijoiden Emilia Palmu T14-sarjan 5-ottelulla, johon on ilmoittautunut 28 nuorta ottelijaa.

Vanhimmissa ikäluokissa tarmolaisista Jaakko Hämäläinen (M22) avaa 10-ottelu-urakkansa myös perjantaina, samoin Noora Kauranen (N17) 7-ottelun. Juho Hämäläinen (M19) sekä Riihimäen Kiskon Camilla Boström (N19) ja Ville-Veikko Hanninen (M17) pääsevät kentälle lauantaina.

Janakkalan Janan edustajat ovat mukana sunnuntaina 15-vuotiaiden 5-otteluissa. Pojat kilpailevat Iissä ja mukaan on ilmoitettu Niko Koskinen, Leevi Räikkönen, Riku Sillanpää ja Teemu Sillanpää. Tyttöjen otteluun Oulussa on ilmoitettu Janan Sara Papunen sekä riihimäkeläisistä Kiskon Emilia Rantala ja Netta Myllynen (SavonlR). (HäSa)