fbpx
Uutiset

Nuorisotilojen aukioloon muutos

Nummella tarjolla torstaisin bändi-

toimintaa pojille.

Hämeenlinna

Hämeenlinnan kaikkien nuorisotilojen aukioloajat ovat hieman muuttuneet. Nuorisotilojen ovet avautuvat arkisin aukiolopäivinä kello 16.30 ja sulkeutuvat kello 20.30. Aukioloa on aikaistettu aiemmasta puolella tunnilla. Vastaavasti ovet myös menevät kiinni puoli tuntia aiemmin.

Nuorisotiloihin haluavien pitää hankkia maksuton nuokkarikortti, joiden hakemuksia saa nuorisotiloista. Kortti myönnetään kaikille alle 18-vuotiaille ja vähintään seiskaluokkalaisille. 3.-6.-luokkalaisille on erikseen juniorikortti, joiden hakemuksia saa ainoastaan Jukolan Lintukodosta.

Hämeenlinnan-Vanajan 4H-yhdistys järjestää kaupungin kanssa tekemänsä sopimuksen mukaisesti nuorisoiltoja Nummen nuorisotalolla ja Jukolan Lintukodossa.

Molemmat paikat ovat avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 16.30-20.30. Keskiviikkona Nummen nuokkari on avoinna myös 16.30-20.30, mutta Jukolassa on keskiviikkoisin junnuilta kello 17-20. Nummen nuokkari on lisäksi avoinna sunnuntaisin kello 15-19.

Nummella järjestetään torstaisin pojille ohjattua musiikki- ja bänditoimintaa torstaisin kello 18-20. Jos musiikki kiinnostaa, kannattaa ilmoittautua nuokkarien iltaohjaajille.

Kaikkien kaupungin nuorisotilojen uudet aukioloajat löytyvät myös netistä osoitteesta www.hameenlinna.fi/nuorisotoimisto/(HäSa)

Menot