Uutiset

Nuorta miestä viillettiin puukolla keskustassa

Nuorta miestä viillettiin puukolla maanantain ja tiistain välisenä yönä Anttilan ja kauppakeskus Tavastilan välissä olevassa alikulkutunnellissa.

Kaksi nuorta miestä seisoskelivat kevyenliikenteenväylällä puolenyön aikoihin, kun heidän seuraansa tuli kolmen miehen joukko. Yksi nuorista oli pudottanut olutpullon maahan, joka oli särkynyt. Vieraasta kolmen miehen seurueesta vuonna 1973 syntynyt mies raivostui pullosta syntyneistä sirpaleista ja alkoi huitoa puukolla pullon pudottanutta poikaa. Hän viilsi vuonna 1986 syntynyttä poikaa kaulaan ja poskeen.

Kolmikosta yhdellä, hämeenlinnalaisella vuonna 1967 syntyneellä miehellä oli mukanaan rautaputki, jolla myös hän uhkaili poikia.

Pojat pääsivät pakenemaan ja soittivat paikalle apua. Poliisipartio tavoitti kolmen miehen porukan läheltä tapahtumapaikkaa. Kaikki olivat alkoholin vaikutuksen alaisina ja heidät kaikki on otettu kiinni epäiltyinä törkeästä pahoinpitelystä. Lisäksi yhdeltä kolmikosta löytyi huumausaineita. Kaikki kolme ovat poliisin vanhoja tuttuja.

Pahoinpidellyn pojan vammat eivät ole vakavia. (HäSa)