Uutiset

Oitin golfviheriöllä voi pelata jo ennen sen valmistumista

Oitin golfkeskuksen rakentaminen edistyy. Nyt kun rakennusluvat ovat kunnossa, laaditaan piirustuksia, mietitään kentän muotoilua ja tehdään hakkuusuunnitelmia.

Elo-syyskuussa alkavat mittaustyöt. Syyskuussa kaadetaan metsää kentän ja rakennusten tieltä ja jo syys-lokakuussa on tarkoitus päästä aloittamaan rakentaminen, sanoo hallituksen puheenjohtaja Antti Häti Draiv´in Golf and Country Clubista.

Tuleva talvi ei vaikuta golfkentän rakentamiseen.

-Kenttää rakennetaan läpi talven, se on parasta aikaa. Maa ei pääse tiivistymään painavien koneiden alla, perustelee Häti.


Oitti kaikkialla Suomessa

Golfkentän valmistumista ei tarvitse kuitenkaan odotella talven yli. Puttailua pääsee kokeilemaan virtuaalisesti jo talvella simulaattorin avulla. Hätin mukaan golfaus onnistuu muun muassa Turkhaudan talviharjoittelukeskuksessa.

-Periaatteessa Oitin kentällä voi pelata virtuaalisesti missä päin Suomea tahansa. Tarvitaan vain simulaattori, selvittää Häti.

-Samalla kuulemme, mitä mieltä pelaajat ovat uudesta kentästä.

6-reikäinen Par 3-kenttä valmistuu jo ensi kesänä, isoa 18-reikäistä kenttää joudutaan odottamaan loppukesään 2013.

Alun perin golfkentän piti olla valmiina jo viime kesänä, mutta rahoitus ja erityisesti kaavoitus viivästyttivät hanketta. Golfkenttien rahoitus on järjestetty osakemyynnillä ja tonttikaupoilla.

-Tonteista on varattu 22 muun muassa parille rivitalolle ja yksittäisille taloille. Koska tontteja ei ole vielä lohkottu, niitä ei ole voinut myydä, selventää Häti.


Suunnitelmissa golfmessut

Puujoen ja Lahdentien väliselle alueelle rakentuvan golfkentän rakentamiseen ei käytetä Hätin mukaan lainkaan vierasta pääomaa. Hausjärven kunta on myös mukana suuressa ponnistuksessa rakentamalla huoltorakennukset.

Eivätkä Oitin golfkeskuksen suunnitelmat tähän lopu. Katseet on jo käännetty vuoden 2013 Golf- ja vapaa-ajan asumisen messuihin. Messut on ajoitettu samaan ajankohtaan Hyvinkään asuntomessujen kanssa.

-Messualueelta on jo mennyt pari tonttia, iloitsee Häti. (HäSa)

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic