Uutiset

Olisi jo korkea aika saada matonpesupaikka Aulangon rautatiesillan kupeeseen

Vedet alkavat lämmetä pikkuhiljaa ja mattopyykkiaika alkaa olla käsillä. Nyt olisi korkea aika saada kaupungin itäpuolen asukkaillekin kuivanmaan matonpesupaikka.

Olen parina vuonna jo ehdottanut tämän lehden mielipidepalstalla sellaisen rakentamista heti rautatiesillan Aulangon puoleiselle alueelle. Siinä on mielestäni erittäin hyvää tilaa.

Paikalla on nyt sellaista joutavaa pöheikköä, jonka paikalle pesupaikka sopisi erittäin hyvin. Siihen mahtuisivat mattopyykkäreiden autotkin hyvin parkkiin.

Kukaan kaupungin matonpesupaikkainsinööreistä ei ole kuitenkaan vastannut kirjoituksiini ja toiveisiini. Eikä tämä ole vain minun toiveeni, vaan olen monen ihmisen kanssa asiasta keskustellut ja moni tällaista kaipaa.

Varsinkin vanhempien ihmisten, joilla ei ole autoa, on erittäin vaivalloista polkupyörällä matkata kaupungin toiselle puolelle mattokuorman kanssa pesupuuhiin.

Harva myöskään haluaa seistä viileässä vedessä Kutalanjoessa. Kipeeksihän siinä itsensä saa. Myös jonottamiselta ja ruuhkalta osin vältyttäisi uuden pesupaikan myötä.

Tähän asti on kaupunginpuiston pesupaikalla joutunut jonottamaan, mikäli ei ole aamusta kukonlaulun aikaan päässyt pesemään.

Pistäkääpä insinöörit ja työmiehet vauhtia töppösiin ja rakentakaa meille itäläisille pikapuoliin se matonpesupaikka!

Lispe Sairiosta

Päivän lehti

6.7.2020