fbpx
Uutiset

Olli Salo liittyy Ilveksen valmennustiimiin

Jääkiekon Liigassa pelaava Tampereen Ilves täydensi keskiviikkona päävalmentaja Karri Kiven johtamaa ensi kauden valmennusryhmää Olli Salolla ja Jouko Myrrällä.

Hämeenlinnalainen Salo, 32, siirtyy Ilveksen riveihin HPK:n riveistä. Hän aloitti kauden HPK:n kehityspäällikkönä ja valmensi liigajoukkuetta tammikuun lopulta runkosarjan loppuun saakka (16 ottelua). Seuran A-nuorten peräsimessä hän oli vielä viime kaudella.

Salolle kahden kauden mittainen pesti osuu hyvään saumaan. Mies pääsee hyvään valmennustiimiin.

– Edessä on nyt uusi ja erittäin mieluisa vaihe valmentajan uralla. Miesten joukkueen valmentaminen on ollut tavoitteenani jo jonkin aikaa ja nyt siihen tarjoutuu hyvä mahdollisuus Kiven ammattitaitoisessa ryhmässä.

– Ilveksellä riittää haasteita Liigassa, mutta käymme töihin hyvillä mielin, Salo sanoo.

Salolle vuodet HPK:ssa olivat hienoa aikaa.

– Opin paljon muun muassa liigajoukkueen valmentajana, hän pohtii.

Myrrä, 47, on puolestaan valmentanut Ilveksen nuorisojoukkueita seitsemän viime kautta. Hän valmentaa kuluvan kauden Ilveksen A-nuorten joukkuetta, joka pelaa ikäluokan liigafinaaleissa Bluesia vastaan.

– Olen innoissani, kun sain tällaisen mahdollisuuden. Olen tehnyt pitkään töitä Ilveksessä, ja on hienoa päästä jatkamaan työtä ammattilaistasolle asti, Myrrä kertoi seuran tiedotteessa.

Asiasanat

Menot