Uutiset

On kysymys arvoista

Heili Karjalasta kyseenalaistaa, että ei saisi olla suutuksissa siitä, että naapuri varasti meiltä maat, kun halusi ikkunan Itämerelle.

Saksalaisia on tähän turha sotkea, naapuri teki maihinnousun jo talvisodassa rantaamme ja jo heti ensimäisellä kerralla poltti talomme.

Kaksi isäni veljeä haavottuivat niin vaikeasti, että kuolivat ennen aikojaan. He vain puolustivat ikiomaa maatansa.

Se tässä kiukuttaa miten naapuri on raiskannut siellä rannat pilannut myös koko itäisen Suomelahden vedenlaadun. Sitäkö Halonen menee juhlimaan, voittoa vihreydelle !

En ole armejan enkä Kepun asialla, mutta ”sokeakin” näki miten Halonen painosti hallitusta ja eduskuntaa luopumaan maamiinoista, mutta ei puolusta koskaan julkisesti esimerkiksi maanpuolustuksen määrärahoja. Tässä on kysymys arvoista.

Tervemenoa sinne vain juhlimaan isä aurinkoisen (Stalinin) ja Molotovin suuria voittoja, kuten meidän talon polttoa ja rantojen raiskausta. Meidänkin suvulla oli yli 200 hehtaaria ”isänmaata” ja kilometrejä omaa rantaa. Stalin halusi senkin ikkunakseen Itämerelle ja juuri siksi hyökkäsi Suomeen.

Putinille se alue on nyt ikkuna Itämerelle ja hyvin tuottava öljysatama-alue. Haloselle ovat Afrikan asiat tärkeämpiä kuin oman lähialueen törkeän raiskaamisen estäminen taikka oman isänmaan puolustaminen, se on jo tullut täysin selväksi, mitä siitä enään riitelemään.

Sissi Karjalasta

Janakkala

Päivän lehti

19.1.2020