Uutiset

Onko Britney allerginen alushousuilleen?

Periaatteessa olisi mahdollista, että Britney Spears olisi allerginen pikkupöksyilleen. Näin pohtii allergia-asiantuntija, tohtori Ted Edwards E! Online -internetviihdesivustolle.

– Suurin osa alusvaatteista tehdään polyesteristä, joka ei ole luonnonkuitu, tohtori Edwards valistaa.

Britneyn pöksyjen kuidut eivät kuitenkaan ole tiedossa. Sen sijaan tiedossa on hyvin se, ettei popparineito niistä juurikaan piittaa. Hän on nimittäin viime viikkojen aikana vilautellut paparazzien iloksi jo kolmesti. Viimeksi tiistai-iltana Malibussa, jossa hän nousi autosta huoltoasemalle, ja lyhyen mekon helman alta vilahti paljaat paikat.

Vilauttelusta on tullut lähes tartuntatauti Kalifornian blondineitojen keskuudessa. Housut kintuissa – tai siis ilman niitä – ovat esiintyneet Spearsin lisäksi ainakin Paris Hilton ja Lindsey Lohan.

Näyttelijä ja TV-kasvo Rosie O’Donnell on tiettävästi kehottanut luksus-alusvaateketju Victoria’s Secretiä apuun, jotta ketju lahjoittaisi Spearsille, Hiltonille ja Lohanille rajattoman määrän nimettömiä. O’Donnell kertoi myös tv-show’ssaan ostaneensa itse Britneylle pöksyt.

Britney tosin itsekin päätyi E! Online lähteiden mukaan viime viikolla alusvaateostoksille. Neitonen törsäili noin 3 400 dollaria (n. 2 560 euroa) korsetteihin ja design-aluspaitoihin. Pöksyistä ei kuitenkaan ollut mainintaa.

Saksalainen kauppaketju tuhosi Aatu-pukit

Saksalainen kauppaketju on poistanut myynnistä joulupukkinuket, joiden asiakkaat väittivät syyllistyneen Hitler-tervehdykseen.

Kauppaketju Rossmannin tiedottaja Josef Lange on ihmeissään pukkien osaksi tulleesta ärtymyksestä. Hän kyllä myöntää, että pukkien toinen käsi kohosi kohti taivasta hieman tutunoloisesti. Mutta kun kädessä sentään roikkui lahjasäkkikin.

– Meistä se ei näyttänyt Hitler-tervehdykseltä, mutta kuuntelimme asiakkaitamme ja tuhosimme pukit, tiedottaja Lange kertoo.

STT

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic