fbpx
Uutiset

Onnettomuus keskeytti kestävyysajon

Lauantaina ajettu kuuden tunnin kestävyysajo Ahveniston moottoriradalla typistyi runsaan neljän tunnin mittaiseksi. Kilpailu jouduttiin keskeyttämään ulosajon takia.

– Kilpailu keskeytettiin pelastustoimien ajaksi. Pelastushenkilökunta katsoi parhaaksi leikata istuimen irti, jotta ulosajossa loukkaantunut ajaja saatiin penkkeineen turvallisesti ulos. Ajaja oli valittanut niskakipuja ja siksi tehtiin sellainen päätös, kilpailun sihteeri Erkki Keskinen kertoo.

– Sain kilpailun jälkeen tiedon sairaalasta, että ajaja on kunnossa ja hänet on jo siirretty omaan kotisairaalaan tarkkailuun, Keskinen jatkaa.

Kilpailun epävirallisten tulosten mukaan voittoon ajoi Mika Pakarisen ja Matti Varjuksen XoMotorsport Kyröstä. Härmän MMR Team oli kisan keskeytyshetkellä kakkosena.

Endurance-kilpailun ohella Ahvenistolla ajettiin Super ja Touring Saloonien kilpailustartit. Ensimmäisen startin voitti Juha Reinkainen ja toisen Markku Hannula. Hämeenlinnalainen Jyrki Tuusa oli avauslähdön kuudes ja toisessa viides. HäSa

 

 

Asiasanat

Menot