Uutiset

Onnistuminen jo ensikerralla

Hämeenlinnalaisen salibandyseuran Steelersin junioreille järjestämä Hämeenlinna Floorball Tournament oli menestys jo ensimmäisellä järjestelykerralla. Steelersin turnaus keräsi Elenia-areenaan, Jukolan koulun liikuntasaliin ja Iittala-halliin 43 joukkuetta ja yli sata ottelua.

– Pohjoisimmat joukkueet ovat tulleet tänne Oulusta. Turnaus on sujunut ihan hyvin näin ensimmäiseksi turnaukseksi, mikä salibandyssa Hämeenlinnassa näin isona järjestetään. Mielenkiintoinen homma tämä on ollut, kertoi turnauksen johtaja, Steelersin Divari-miehistön laitahyökkääjä Sami Saarinen.

Viikonlopun aikana on pitänyt ottaa huomioon paljon erilaisia asioita.

– Majoituksesta alkaen päättyen lauantain iltaohjelmaan. Olemme yrittäneet rakentaa pelien oheenkin tapahtumaa, jotta tämä olisi mielenkiintoinen vaihtoehto tulla ns. kovempaan turnaukseen. Tarkoituksena on ollut kutsua jokaisen ikäluokan Suomen kärkijoukkueet eli vähän erilaista, mihin on totuttu, Saarinen sanoi.

Järjestävän seuran saama palaute on ollut positiivista.

– Tietysti on aina jotain pikkujuttuja, joista tulee huomautuksia, mutta ainakin mukaan lähteneet joukkueet ovat olleet tyytyväisiä juuri siihen, että olemme panostaneet pelilliseen puoleen. Tämä ei ole ollut sellainen perinteinen ns. kauden lopun höntsäturnaus, Saarinen muistutti.

Hämeenlinnan turnauksessa oli mukana poikien ikäluokat vuonna 2000 syntyneistä vuonna 2004 syntyneisiin. Tytöistä mukana oli E-tyttöjen sarja. Steelers otti itse voiton vanhimmassa ikäluokassa ja E-tytöissä. Vuonna 2000 syntyneet Steelers-pojat kaatoivat omassa finaalissaan lahtelaisen Päijät-Hämeen Salibandyn maalein 5–2. E-tytöt olivat puolestaan omassa finaalissaan Kosken Dynamoa parempi maalein 4–0. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic