Uutiset

Ovela sakonkiertäjä päätyy poseen

Sakkojen maksaminen ei ole mukavaa puuhaa, mutta joskus siihen kannattaisi ryhtyä mukisematta. Sen tietää ainakin New Hampshiren Portsmouthissa pysäköintirikkeeseen syyllistynyt William S. Shufro.

Shufro sai noin 80 euron suuruiset sakot pysäköityään kaaransa invalideille tarkoitettuun parkkiruutuun. Shufro ajatteli päästä tuntuvasti pienemmällä maksulla. Hän teki sakkolappuunsa pari pientä muutosta. Nyt sakkolappu kertoi Shufron parkkeeranneen alueelle, jossa on pysäköintikielto. Siitä saa sakkoa ainoastaan 16 euron edestä.

Shufro lähetti väärennetyn sakkolapun ja 16 euron summan viranomaisille. Hallinnon edustajat kuitenkin huomasivat, että Shufro on peukaloinut sakkolappua itselleen edullisempaan suuntaan.

Oikeudessa Shufro koki edelleen tehneensä ainoastaan pysäköintirikkeen. Tuomari oli Shufron kanssa eri mieltä.
William S. Shufro ei vielä saanut rangaistustaan, mutta vankeustuomio on selviö. Sen pituus on noin kolme ja puoli vuotta.

STT

Claudia Schiffer nukkui kun koti ryövättiin

Saksalaismalli Claudia Schiffer nukkui ruususen unta, kun varkaat veivät hänen kodistaan tavaraa tuhansien eurojen edestä. Schiffer, hänen miehensä Matthew Vaughn ja pariskunnan lapset Caspar ja Clementine lepäilivät höyhensaarilla Lontoon-talonsa yläkerrassa, kun varkaat puhidstivat alakerran, News of the World -lehti kertoo.

Varkaat veivät mukanaan muun muassa tietokoneen ja digikameran. Tuttavien mukaan Schiffer on järkyttynyt varkaudesta ja pahoillaan perhevalokuvien menettämisestä.

Schiffer perheineen on muuttanut Lontoon Notting Hillin trendikaupunginosaan vasta tänä vuonna. Samalla aluella asuvista julkimoista myös supermalli Elle MacPherson ja laululintu Geri Halliwell ovat saaneet koteihinsa kutsumattomia vieraita.

STT

Joka kuudes saksalainen uskoo neitseelliseen raskauteen

Joka kuudes saksalainen uskoo Marian neitseelliseen raskauteen, paljastaa tuore kyselytutkimus. Puolet saksalaisista uskoo ihmeparantumisen kaltaisiin ihmeisiin. Lisäksi 64 prosenttia saksalaisista on vakuuttuneita jumalan olemassaolosta.

Kyselyn mukaan kaksi kolmasosaa saksalaisista uskoo olevansa olemassa ensi sijassa nauttiakseen elämästä. Geo-lehden toimeksiannosta tehtyä tutkimusta varten haastateltiin noin tuhatta yli 14-vuotiasta saksalaista.

STT

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic