Uutiset

Paajanen, Vainio ja …Saros jatkavat HPK:ssa

Otto Paajanen on tehnyt jatkosopimuksen HPK:n kanssa. Lisäksi Kerhon jääkiekkoliigan joukkueessa pelaava Juuso Vainio sekä A-nuorten maalivahti Juuse Saros ovat allekirjoittaneet uransa ensimmäiset liigasopimukset kasvattajaseuransa kanssa.

Keskushyökkääjä Paajasen, 20, ja puolustaja Vainion uudet pelaajasopimukset kestävät kevääseen 2015.

HPK: toimitusjohtaja Risto Korpela hehkuttaa molempien nuorten onnistumisia Kerhossa.

– On melko harvinaista nousta suoraan A-nuorista liigatasolle. Otto on vakiinnuttanut paikkansa jopa erikoistilannepelaamisessa. Hän on erinomainen ja monipuolinen sentterilahjakkuus.

– Juuso on sen sijaan noussut raketin lailla liigajoukkueeseen. Se vaatii erityistä kasvua nuorelta pelaajalta. Odotusarvot ovat tulevaisuutta ajatellen erittäin korkealla, Korpela sanoo.

Sarokselle …liigasopimus

HPK:n A-nuorten joukkueen maalivahti Juuse Saroksen ensimmäinen liigasopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi kolme seuraavaa kautta. 17-vuotias Saros johtaa tällä hetkellä maalivahtien torjuntatilastoa nuorten liigassa torjuntaprosentillaan. Nuori maalivahti onkin taannut HPK:n A-Nuorten piikkipaikan Nuorten SM-liigassa loistavilla otteillaan ottelusta toiseen

– On selvää, että Juuse on ikäluokkansa kärkimaalivahteja valtakunnallisesti. Jälleen yksi suurlupaus nousee oman junnutuotannon riveistä, kommentoi Korpela.

Hän painottaa, että HPK:n juniorituotanto on kovassa lennossa tällä hetkellä.

– On helppo sanoa, että junnupuolen valmennus on hyvällä tasolla HPK:ssa. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

23.10.2020

Fingerpori

comic