Uutiset

Paavo-klubilla vegaanien synttärikakkua

Kakkua, kahvia, jytkettä ja diskotanssia. Ainakin tätä on luvassa lauantaina 22. lokakuuta Suistolla, kun Verkatehtaan kainalossa järjestetään lähes perinteeksi muodostunut Paavo-klubi.

Klubi on muun muassa Ämy ry:ssä sekä Hämeenlinnan teatterin lipunmyynnissä hääräävän Paavo Raappanan konsti piristää kotikaupunkiaan syyshämärän keskellä tapahtumalla, joka on jotain muutakin kuin tavallinen baari-ilta.

-Löyhä linkki kekkereiden ajankohtaan on sillä, että lauantaina on myös syntymäpäiväni. Lahjon itseni sijaan kuitenkin koko kaupungin, Raappana sanoo.

-Koska kolme vuosikymmentä sitten kätilö otti minusta kopin Pohjois-Karjalan keskussairaalassa, halusin klubille yhtyeen, joka on lähtöisin samasta kaupungista missä sairaalakin sijaitsee.

Siksi illan diskotanssitamppausta tahdittaa joensuulainen Ukkosmaine, jonka härskisti yhdeksänkymmentälukulainen elektrojumputus ja show energisoi jäyhemmänkin rokkarin.

Vegaani-idealla tehty kakku nostetaan pöytään jo illan alkajaisiksi. Myös Suiston Musavisat vetävä Raappana uhoaa tuovansa visan myös klubilleen, tosin tällä kertaa typistettynä versiona ja C-kasetille etukäteen nauhoitettuna.

Maksullinen illanvietto alkaa kello 21. (HäSa)