fbpx
Uutiset

Paavo sai ystäviä Hämeenlinnasta

 

Niin paljon kuin oopperaväki on ministeri Paavo Arhinmäkeä (vas.) moittinut, hän sai varmasti paljon uusia ystäviä taannoisella Hämeenlinnan vierailullaan. Jos Arhinmäen lupaukset Pullerin urheilutalon ja Ahveniston maauimalan rahoittamisesta pitävät, Hämeenlinnassa saadaan järjestykseen pari ikuisuuskysymystä.
 
Maauimalarahoitus lieneekin selvä, jos hanke toteutetaan viimeistään ensi vuonna. Sen järkevyydestä ollaan tunnetusta monta mieltä, mutta mikä on suojeltu, on myös ylläpidettävä.
 
Pullerin monipuolinen urheiluhalli nytkäyttää varmasti Etelärannan suunnittelua eteenpäin, sillä heikkokuntoisesta Hämeenkaaresta voidaan luopua.
 
Tästäkin ollaan monta mieltä. Pitemmän päälle tulee todistetuksi, että Pullerin uudisrakennus on paljon parempi ratkaisu kuin tiloiltaan vanhanaikaisen Hämeenkaaren remontti.
 
Bändi vakuutti vasemmiston
Vasemmistoliiton kesäkokous päättyi Suisto-klubille.
 
Iltakemuissa esiintyi The Tunnelbana, jonka riehakas rockshow otti yleisönsä. Kokousväki äityi kansanedustaja Silvia Modigin johdolla tivaamaan yhtyettä keikoille pääkaupunkiin.
 
Tunnelbanassa vaikuttaa muista yhteyksistä tuttuja hahmoja: laulajana vakuuttaa kuvataiteilija Anne Tamminen, kitaroita piiskaavat kuvanveistäjä Olli Larjo ja kulttuuritoimittaja Jonni Roos ja rytmistä vastaavat kuvanveistäjä Anssi Taulu (basso) sekä päätoimittaja Ilkka Peltoniemi (rummut). 
 
Hämeen Sanomien valokuvaajan Terho Aallon tontti on toimia yhtyeen av-vastaavana, sekä rykäisemällä sanoittamansa Powerpoint-punkralli. (HäSa)

Menot