Uutiset

Paccor Finlandille uudet toimitilat Moreeniin

Hämeenlinnassa muovisia kuluttajapakkauksia valmistava Paccor Finland Oy keskittää toimintansa Moreenin teollisuusalueelle, jonne yritykselle valmistuu vuoden 2013 alkupuolella uudet tuotanto-, toimisto- ja varastotilat.

Tällä hetkellä Paccor toimii kahdessa eri paikassa Kantolassa ja Käikälässä, mikä toimitusjohtaja Marita Jaatisen mukaan on koettu hankalaksi ratkaisuksi.

Hanketta varten Paccor ja Hämeenlinnan kaupungin omistama Kantolan Kiinteistöt Oy perustavat kiinteistöyhtiön, jossa Paccor on enemmistöosakkaana.

-Tuotanto- ja toimistotilojen koko on 20 000 neliömetriä. Nämä tilat vuokraamme kiinteistöyhtiöltä. Moreenin on tulossa myös VR Transpoint, jonka terminaalista vuokraamme varastotilaa 6 000-8 000 neliömetriä, Jaatinen sanoo.

Paccor Finland työllistää Hämeenlinnassa noin 300 työntekijää.

-Toimintojen keskittämisellä Moreeniin ei ole vaikutusta työntekijöiden määrään. Uudet toimitilat varmistavat, että yrityksen kasvu on mahdollista tulevina vuosina, Jaatinen sanoo.

Rakentamaan syksyllä

Jaatisen mukaan tavoitteena on, että rakentamistyöt käynnistyisivät jo ensi syksynä.

Paccor toimii tällä hetkellä Kantolassa ja Käikälässä Huhtamäki Oyj:ltä vuokratuissa tiloissa.

Huhtamäki myi suurimman osan kovien muovipakkausten Euroopan liiketoiminnasta pääomasijoitusyhtiö Sun European Partnersille viime vuoden lopulla. Sittemmin tämä liiketoiminta liitettiin osaksi uutta Paccor-konsernia. Paccorilla on tehtaat myös Puolassa, Ranskassa ja Turkissa.

Huhtamäelle jäi Hämeenlinnaan kartonkituotteiden valmistus.

Paccor Finland, Hämeenlinnan kaupunki ja Kantolan Kiinteistöt järjestävät Hämeenlinnassa maanantaina tiedotustilaisuuden, jossa hankkeesta kerrotaan tarkemmin. (HäSa)

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic