Julkaistu: 05.09.2017 21:13
-
Päivitetty: 05.09.2017 21:19

Suomalainen ex-NHL-tähti nousemassa päävalmentajaksi SM-liigassa - Katso video

Hämeen Sanomat uutisoi elokuun puolivälissä, että Petri Matikainen jättää Pelicansin. Kiekkokiukaan Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen kertovat Pelicansin sisäpiiristä yllätystietoa.

Ensimmäinen Hämeen Sanomien Kiekkokiuas nostaa pakasta yllättävän kortin Pelicansin seuraavaksi päävalmentajaksi. Hämeen Sanomien tietojen mukaan Pelicansin kärkikandidaattien joukkoon on noussut suomalainen entinen NHL-tähti.

Kuka? Se selviää Hämeen Sanomien studion voimahyökkääjien Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen huulilta:

 

Kommentit

Aivan loistava aloitus ! Hyvä Petteri ja Samuel. Kiitos myös Hämeen Sanomille. Uudistuksia sisältöön tarvitaan jatkossakin kovaa vauhtia muuttuvassa digiajassa. Pussinokkien tapahtumat ei sen sijaan juurikaan kiinnosta. Nurmisen kompuroinnit ja muut sekoilut on nähty.
 Kuva: Pekka Rautiainen

Kolme ulosajoa, kova pelillinen vaatimustaso, taktinen mittelö, vauhtia ja vaarallisia tilanteita – siitä oli lauantai-ilta Ritariareenassa tehty.Maksava yleisö tuskin matkasi ottelusta pettyneenä ovista ulos.– Uskoisin niin, kapteeni Otto Paajanen myhäili taiston tauottua.Ottelun puhuttavimpiin til

Valmentaja Lauri Hakanen johti HJS:n ensi kaudeksi Kakkoseen. Kuva: Tomi Vesaharju

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue käytti heti ensimmäisen ottelupallon hyväkseen ja varmisti lauantaina Nokialla Tampereen piirin Kolmosen mestaruuden.

HPK:n liberolle Eveliina Rautiaiselle ja päävalmentajalle Luca Chiappinille jäi mietittävää lauantain ottelusta. Kuva: Pekka Rautiainen

HPK-naiset kamppailee tälläkin kaudella lentopallon Mestaruusliigan mitaleista. Joukkue hävisi lauantain sarja-avauksensa Kuusamossa Pölkylle, mutta esitys oli sen verran lupaava, ettei hämeenlinnalaisten lentopalloilun ystävien tarvitse olla allapäin.Pölkky oli odotetun vahva kotikentällään.