Julkaistu: 05.09.2017 21:13
-
Päivitetty: 05.09.2017 21:19

Suomalainen ex-NHL-tähti nousemassa päävalmentajaksi SM-liigassa - Katso video

Hämeen Sanomat uutisoi elokuun puolivälissä, että Petri Matikainen jättää Pelicansin. Kiekkokiukaan Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen kertovat Pelicansin sisäpiiristä yllätystietoa.

Ensimmäinen Hämeen Sanomien Kiekkokiuas nostaa pakasta yllättävän kortin Pelicansin seuraavaksi päävalmentajaksi. Hämeen Sanomien tietojen mukaan Pelicansin kärkikandidaattien joukkoon on noussut suomalainen entinen NHL-tähti.

Kuka? Se selviää Hämeen Sanomien studion voimahyökkääjien Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen huulilta:

 

Kommentit

Aivan loistava aloitus ! Hyvä Petteri ja Samuel. Kiitos myös Hämeen Sanomille. Uudistuksia sisältöön tarvitaan jatkossakin kovaa vauhtia muuttuvassa digiajassa. Pussinokkien tapahtumat ei sen sijaan juurikaan kiinnosta. Nurmisen kompuroinnit ja muut sekoilut on nähty.
HTL:n luistelijat harjoittelivat juhlanäytöstään keskiviikkona Ritariareenassa. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen

Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden kilpailukausi huipentuu tänäkin keväänä perinteiseen kevätnäytökseen. Tällä kertaa Ritariareenassa taituroidaan kuitenkin tavanomaista juhlallisemmissa tunnelmissa, sillä seuran perustamisesta on tullut kuluneeksi 35 vuotta.

Voimamieskisoissa menestynyt Janne Virtanen on melkoinen jässikkä keilaradoilla. Kuva:

Juvel-Teamin Janne Virtanen voitti Courun Lasinen Colaus -kilpailun Hämeenlinnan keilahallissa. Virtasen tulos kuuden sarjan kilpailussa oli hulppea 1509 (tasoitus 180 pistettä). Toiseksi keilasi VaKen Erja Stolt tuloksella 1476 (192) ja kolmas oli Juvel-Teamin Markus Kilpi 1423 (78) pisteellä.

Santtu Vahtera tuulettaa Steelersin kolmatta maalia. Kuva: Tomi Vesaharju

Hämeenlinnan Steelersin A-pojat varmistivat sunnuntaina Elenia-areenassa, että kantahämäläinen salibandy-yleisö näkee tänä keväänä taistelua SM-mitaleista.Viidenteen otteluun edennyt puolivälieräsarja Jyväskylän Happeeta vastaan tarjosi jännitystä loppuun asti ja lopulta myös sarjan ensimmäisen koti