Julkaistu: 06.09.2017 15:00
-
Päivitetty: 06.09.2017 20:24

Tämä mies pitää HIFK:ta panttivankinaan – myös peli täysin levällään

Kiekkokiuas-studio heittää isolla kuupalla löylyä nöyryyttävän CHL-katastrofin kokenutta IFK:ta kohtaan.

Hämeen Sanomien Kiekkokiuas-studion jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen on pöyristynyt siitä, miten heikoissa kantimissa HIFK:n peli on – siitäkin huolimatta, että joukkueella on uusi valmennustiimi ja prosessi alussa.

Kiekkokiukaan puhe etenee myös mieheen IFK:n ison kuvan takana. Urheilujohtaja Tom Nybondasin toimet saavat Sihvoselta ja Samuel Savolaiselta rajua ruoskaa.


 

Jääkiekon Liigassa pelaava HPK ja Nikolaj Krag ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. 19-vuotiaan tanskalaisen sopimuksen oli määrä kestää kevääseen 2019 asti. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella Mestistä Lempäälän Kiekon riveissä ja Nuorten SM-liigaa HPK:ssa.

Riihimäen Cocks otti sunnuntaina tärkeän voiton kohdattuaan käsipallon EHF Cupin kolmannen kierroksen kamppailussa slovenialaisen RD Riko Ribnican. Ottelu pelattiin Siuntiossa, sillä joukkueen kotiareena, Riihimäen urheilutalo, ei täytä kansainvälisen arvosarjan vaatimuksia.

Laura Mononen (vas.) hävisi niukasti Kerttu Niskaselle sunnuntain vapaan tyylin kisassa.  Kuva:

Hämeenlinnan Hiihtoseuran naishiihtäjät antoivat hyviä näyttöjä Rovaniemellä maastohiihdon Suomen cupin toisessa osakilpailussa.Sunnuntaina ohjelmassa olivat takaa-ajokilpailut vapaalla tyylillä lauantain perinteisen tyylin prologien (N6/M9km) pohjalta.HlHS:n A-maajoukkuehiihtäjä Laura Mononen lähti