Julkaistu: 06.09.2017 15:00
-
Päivitetty: 06.09.2017 20:24

Tämä mies pitää HIFK:ta panttivankinaan – myös peli täysin levällään

Kiekkokiuas-studio heittää isolla kuupalla löylyä nöyryyttävän CHL-katastrofin kokenutta IFK:ta kohtaan.

Hämeen Sanomien Kiekkokiuas-studion jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen on pöyristynyt siitä, miten heikoissa kantimissa HIFK:n peli on – siitäkin huolimatta, että joukkueella on uusi valmennustiimi ja prosessi alussa.

Kiekkokiukaan puhe etenee myös mieheen IFK:n ison kuvan takana. Urheilujohtaja Tom Nybondasin toimet saavat Sihvoselta ja Samuel Savolaiselta rajua ruoskaa.


 

 Kuva: Pekka Rautiainen

Kolme ulosajoa, kova pelillinen vaatimustaso, taktinen mittelö, vauhtia ja vaarallisia tilanteita – siitä oli lauantai-ilta Ritariareenassa tehty.Maksava yleisö tuskin matkasi ottelusta pettyneenä ovista ulos.– Uskoisin niin, kapteeni Otto Paajanen myhäili taiston tauottua.Ottelun puhuttavimpiin til

Valmentaja Lauri Hakanen johti HJS:n ensi kaudeksi Kakkoseen. Kuva: Tomi Vesaharju

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue käytti heti ensimmäisen ottelupallon hyväkseen ja varmisti lauantaina Nokialla Tampereen piirin Kolmosen mestaruuden.

HPK:n liberolle Eveliina Rautiaiselle ja päävalmentajalle Luca Chiappinille jäi mietittävää lauantain ottelusta. Kuva: Pekka Rautiainen

HPK-naiset kamppailee tälläkin kaudella lentopallon Mestaruusliigan mitaleista. Joukkue hävisi lauantain sarja-avauksensa Kuusamossa Pölkylle, mutta esitys oli sen verran lupaava, ettei hämeenlinnalaisten lentopalloilun ystävien tarvitse olla allapäin.Pölkky oli odotetun vahva kotikentällään.