Julkaistu: 13.09.2017 21:59
-
Päivitetty: 14.09.2017 12:29

Tehottoman HPK:n kone yski jälleen

Helsingin jäähallissa vietettiin seuran 120-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Carl Brewer -teemailtaa, jota kotijoukkue HIFK juhlisti kauden ensimmäisellä voitolla. HPK:n teema ottelussa oli sen sijaan tiistaiseen tapaan tehottomuus.

Juttu jatkuu vielä...

 

Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tilaus, kirjaudu sisään.

Tilaussivulla on tarjolla edullisia tilauskampanjoita, esimerkiksi 1 kk digitilaus 10 eurolla. 

Tutustu tilauksiin

 Kuva: Pekka Rautiainen

Kolme ulosajoa, kova pelillinen vaatimustaso, taktinen mittelö, vauhtia ja vaarallisia tilanteita – siitä oli lauantai-ilta Ritariareenassa tehty.Maksava yleisö tuskin matkasi ottelusta pettyneenä ovista ulos.– Uskoisin niin, kapteeni Otto Paajanen myhäili taiston tauottua.Ottelun puhuttavimpiin til

Valmentaja Lauri Hakanen johti HJS:n ensi kaudeksi Kakkoseen. Kuva: Tomi Vesaharju

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue käytti heti ensimmäisen ottelupallon hyväkseen ja varmisti lauantaina Nokialla Tampereen piirin Kolmosen mestaruuden.

HPK:n liberolle Eveliina Rautiaiselle ja päävalmentajalle Luca Chiappinille jäi mietittävää lauantain ottelusta. Kuva: Pekka Rautiainen

HPK-naiset kamppailee tälläkin kaudella lentopallon Mestaruusliigan mitaleista. Joukkue hävisi lauantain sarja-avauksensa Kuusamossa Pölkylle, mutta esitys oli sen verran lupaava, ettei hämeenlinnalaisten lentopalloilun ystävien tarvitse olla allapäin.Pölkky oli odotetun vahva kotikentällään.