Julkaistu: 01.12.2017 22:21
-
Päivitetty: 02.12.2017 13:56

Isät vastaan pojat

Suomi 100 -teemalla varustettuun otteluun oli saapunut 5108 silmäparia, joiden joukossa oli suurimpia mahdollisia kunniavieraita, sotaveteraaneja. Kyseessä oli 800. Liiga-ottelunsa pelaavan Kristian Kuuselan juhlaottelu ja vieraaksi saapui nälkäinen Tappara.

Vain yksi unohti saapua ajoissa paikalle. Ritariareenan yleisön harmiksi, se oli kotijoukkue.

Juttu jatkuu vielä...

 

Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tilaus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole vielä tilausta, tutustu tilausvaihtoehtoihin. 

Tutustu tilauksiin

Autourheilu, Moottorirata ja Jouni Heikkilä yhdistyvät monen hämeenlinnalaisen mielessä.– Joo, kyllähän minua autourheilumiehenä pidetään, vaikka olen myös suunnistuksen ja lentopallon kilpailu- ja talkoohommissa mukana, Ahveniston Autourheilijoiden pitkäaikainen puheenjohtaja naurahtaa.– Lasteni ka

HPK:n juniorimyllyn läpikäynyt Jere Innala aloittaa syksyllä kolmannen jääkiekkoliigan kautensa. Ensimmäisellä Antti Pennasen valmennuskaudella A-nuorista kesken kauden miesten joukkueeseen noussut hyökkääjä pelasi 29 ottelua ja viime kaudella pelejä kertyi jo 48.

Miko Teponoja (vas.) ja Joonis Oksanen ovat RC-rata-autojen Suomen mestareita. Kuva: Petri Oksanen

Riihimäen Urheiluautoilijoiden vasta 12-vuotias Joonis Oksanen kruunasi voitokkaan kautensa ottamalla viimeisestä Laukaalla ajetusta SM-sarjan osakilpailusta voiton ja sähkökäyttöisten 1:10-kokoluokan RC-rata-autojen vakioluokan (TSS-10) sekä yleisen luokan (ei ikärajaa) Suomen mestaruuden.