Julkaistu: 13.03.2018 11:44
-
Päivitetty: 13.03.2018 11:51

Steelersin junioreiden kausi jatkuu laajalla rintamalla salibandyn SM-pudotuspeleissä

  • Hämeenlinnan Steelersin junioreiden kausi jatkuu laajalla rintamalla salibandyn SM-pudotuspeleissä.
    Hämeenlinnan Steelersin junioreiden kausi jatkuu laajalla rintamalla salibandyn SM-pudotuspeleissä.

Hämeenlinnan Steelersin junioreiden kausi jatkuu laajalla rintamalla salibandyn SM-pudotuspeleissä. A-poikien lisäksi C1-pojat ja C-tytöt varmistivat viikonloppuna paikkansa SM-puolivälieriin ja A-tytöt hakevat paikkaa playoff-karsinnasta.

Steelersin C1-pojat voittivat sunnuntaina Iittala-hallissa Nokian KrP:n maalein 13–5 ja ovat runkosarjassa neljäntenä.

Kuusi parasta etenee suoraan puolivälieriin ja kaksi muuta joukkuetta tulevat playoff-karsinnoista. Välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.

Kahdentoista joukkueen kaksinkertaisessa runkosarjassa pelejä tuli 22 ja Steelers voitti niistä neljätoista maalierolla 161–141.

Pistepörssissä kymmenen joukossa on Pyry Kauppinen (36+22). Seuraavina Steelersistä ovat Lassi Lehmusto (29+7), Veeti Hiltunen (17+19) ja Jere Kalliokoski (20+8). Ykkösvahti Saku Kontulainen on maalivahtitilaston kärjessä.

Steelersin C-tytöt päättivät Jyväskylässä SM-runkosarjan tasapeliin 4–4 SBS Wirmon kanssa sekä 3–1-voittoon TPS:sta.

Näin varmistui kuudes sija ja suora paikka puolivälieriin. Otteluita kertyi 18 ja niistä voittoja tuli kuusi maalierolla 54–59. Pistepörssin parhaat ovat olleet Lotta Purhonen (9+4) ja Alisa Haatainen (4+6).

C-tyttöjen puolivälierien runkopäivät ovat 24., 25. ja 27. maaliskuuta ja välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.

Myös Steelersin B-tytöillä paikka SM-playoff-karsintaan on katkolla ensi viikonloppuna. HäSa

 

Santtu Vahtera tuulettaa Steelersin kolmatta maalia. Kuva: Tomi Vesaharju

Hämeenlinnan Steelersin A-pojat varmistivat sunnuntaina Elenia-areenassa, että kantahämäläinen salibandy-yleisö näkee tänä keväänä taistelua SM-mitaleista.Viidenteen otteluun edennyt puolivälieräsarja Jyväskylän Happeeta vastaan tarjosi jännitystä loppuun asti ja lopulta myös sarjan ensimmäisen koti

Eetu Tuulola ja HPK:n U20-joukkue ovat pakkovoiton edessä sunnuntaina Helsingissä. Kuva: Tomi Vesaharju

Runkosarjassa voitosta voittoon Nuorten SM-liigan piste-ennätyksellä kulkenut HPK:n U20-joukkue tuli yllätetyksi alemmasta jatkosarjasta puolivälieriin nousseen HIFK:n osalta lauantaina housut kintuissa.1004 ilmoitetun silmäparin kotiyleisö joutui nielemään pettymyksen karvasta kalkkia, kun HIFK:n h

Hämeenlinnalaisen Punaportin Bluesin kausi koripallon miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa on yhtä matsia vaille valmis. Kauden viimeistä edellinen ottelu pelattiin Munkkiniemen Yhteiskoululla, jossa Kartanon Herrat vesitti PuB:n unelmat sarjassa säilymisestä.