Julkaistu: 13.03.2018 11:44
-
Päivitetty: 13.03.2018 11:51

Steelersin junioreiden kausi jatkuu laajalla rintamalla salibandyn SM-pudotuspeleissä

  • Hämeenlinnan Steelersin junioreiden kausi jatkuu laajalla rintamalla salibandyn SM-pudotuspeleissä.
    Hämeenlinnan Steelersin junioreiden kausi jatkuu laajalla rintamalla salibandyn SM-pudotuspeleissä.

Hämeenlinnan Steelersin junioreiden kausi jatkuu laajalla rintamalla salibandyn SM-pudotuspeleissä. A-poikien lisäksi C1-pojat ja C-tytöt varmistivat viikonloppuna paikkansa SM-puolivälieriin ja A-tytöt hakevat paikkaa playoff-karsinnasta.

Steelersin C1-pojat voittivat sunnuntaina Iittala-hallissa Nokian KrP:n maalein 13–5 ja ovat runkosarjassa neljäntenä.

Kuusi parasta etenee suoraan puolivälieriin ja kaksi muuta joukkuetta tulevat playoff-karsinnoista. Välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.

Kahdentoista joukkueen kaksinkertaisessa runkosarjassa pelejä tuli 22 ja Steelers voitti niistä neljätoista maalierolla 161–141.

Pistepörssissä kymmenen joukossa on Pyry Kauppinen (36+22). Seuraavina Steelersistä ovat Lassi Lehmusto (29+7), Veeti Hiltunen (17+19) ja Jere Kalliokoski (20+8). Ykkösvahti Saku Kontulainen on maalivahtitilaston kärjessä.

Steelersin C-tytöt päättivät Jyväskylässä SM-runkosarjan tasapeliin 4–4 SBS Wirmon kanssa sekä 3–1-voittoon TPS:sta.

Näin varmistui kuudes sija ja suora paikka puolivälieriin. Otteluita kertyi 18 ja niistä voittoja tuli kuusi maalierolla 54–59. Pistepörssin parhaat ovat olleet Lotta Purhonen (9+4) ja Alisa Haatainen (4+6).

C-tyttöjen puolivälierien runkopäivät ovat 24., 25. ja 27. maaliskuuta ja välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.

Myös Steelersin B-tytöillä paikka SM-playoff-karsintaan on katkolla ensi viikonloppuna. HäSa

 

Janakkalan Janan ykköspesisjoukkue esitti vahvaa ulkopeliä. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen

PesäpalloJanakkalan Janan ykköspesisjoukkue urakoi neljännen ottelun kahdeksaan päivään, kun Kansanpuistoon vieraaksi saapui sarjajumbo Rauman Fera 2.Raumalaiset olivat saaneet jalkeille kovan ryhmän ja Jana joutui tekemään täyden päivätyön kahteen pisteeseen, jotka tulivat 145 katsojan edessä super

Kuva: European Pressphoto Agency EPA

AC Chievo Veronan puolustaja Martti Haukioja on palannut Suomeen Italian sarjakauden päätyttyä ja tavoittelee paikkaa Suomen alle 19-vuotiaiden EM-joukkueeseen.Päävalmentaja Juha Malinen on kutsunut 23 pelaajan torstaina Vaasassa alkavalle neljän päivän juhannusleirille.– Kilpailu on kovaa, sillä to

Luca Chiappini jättää jäähyväiset Hämeenlinnalle haikein mielin. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen

Luca Chiappini katsoo työhuoneensa ikkunasta ulos haikea ilme kasvoillaan.Perhesyiden vuoksi Chiappini joutuu jättämään tehtävänsä Hämeenlinnan Lentopallokerhon päävalmentajana.

Hämeenlinnan Tarmon kokenut Sampo Kiviharju parantaa vauhtiaan kauden edetessä.Lauantaina Raaseporissa hän kellotti 200 metrillä ajan 22,35 ja tiistai-iltana Turussa Tilastopaja-cupin toisessa osakilpailussa hän juoksi 100 metrillä kuudenneksi ajalla 11,08 (+2,1) 25 juoksijan joukossa.– 200 metrillä